Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Κάτι τρέχει (;) ανάμεσα σε Πάμελα και Ασάνζ!

Η ηθοποιός επισκέπτεται τακτικά (στην πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο) τον ιδρυτή των WikiLeaks

Ρομαντικά ραντεβού στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο για την Πάμελα Αντερσον και τον Τζούλιαν Ασάνζ βλέπει ο διεθνής Τύπος πίσω από τις αλλεπάλληλες επισκέψεις της ιστορικής πρωταγωνίστριας του «Baywatch» στον ιδρυτή της ιστοσελίδας WikiLeaks. Πρόσφατα, η διάσημη ξανθιά τον επισκέφτηκε για πέμπτη φορά μέσα σε τέσσερις μήνες, δίνοντας τροφή σε φήμες που έκαναν τον γύρο του πλανήτη.

Του Βασίλη Χονδρογιάννη

Απ’ ό,τι φαίνεται, η Αντερσον φροντίζει ιδιαίτερα την εμφάνισή της, έτσι ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο αισθησιακή. «Φοράει σέξι ρούχα κάθε φορά που επισκέπτεται τον Ασάνζ» ανέφερε στη «New York Post» πολιτικός ακτιβιστής, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Η αμερικανική εφημερίδα, από τον τίτλο κιόλας, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η Αντερσον με τον Ασάνζ να έχουν σχέση, ενώ στο κείμενο αναφέρεται στις συχνές επισκέψεις της στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο.

Η «Daily Mail», που αναμεταδίδει την πληροφορία, πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα, δημοσιεύοντας τις ακριβείς ημερομηνίες των επισκέψεων. Για πρώτη φορά η Αντερσον συνάντησε τον Ασάνζ τον Σεπτέμβριο του 2014, επισήμως για να τον πείσει να στηρίξει το ίδρυμά της, το οποίο βοηθά τις γυναίκες που πέφτουν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Από τον περασμένο Οκτώβριο, όμως, ο αριθμός των επισκέψεων αυξήθηκε κατακόρυφα. Στις 16 Οκτωβρίου 2016 εμφανίστηκε στον πρεσβεία κρατώντας φαγητό, την επόμενη ημέρα όμως κυκλοφόρησαν θεωρίες συνωμοσίας ότι προσπάθησε να δηλητηριάσει τον Ασάνζ.

Mε «καλούδια»

Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν αποδείχτηκε αληθές, αλλά στις 13 Νοεμβρίου η Αντερσον επισκέφτηκε ξανά τον Ασάνζ, πηγαίνοντάς του «καλούδια». Αλλες δύο φορές συναντήθηκε μαζί του, στις 7 και τις 12 Δεκεμβρίου, κουβαλώντας φαγητό για δείπνο, ενώ η πιο πρόσφατη συνάντησή τους ήταν στις 21 Ιανουαρίου.

Ο Ασάνζ, από την άλλη, συνεχίζει την προσπάθεια να κερδίσει την ελευθερία του. Πρόσφατα έκανε έκκληση προς τη Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο να αποκαταστήσουν την ελευθερία του. Από τον Ιούνιο του 2012 έχει βρει άσυλο στην πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο, μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που αντιμετωπίζει στη Σουηδία. Ο Ασάνζ, που δηλώνει αθώος, αλλά αρνείται να μεταβεί στη Σουηδία για να καταθέσει, υποστηρίζει ότι δεν το κάνει γιατί φοβάται μήπως εκδοθεί στις ΗΠΑ, μετά τις αποκαλύψεις 500.000 απόρρητων στρατιωτικών φακέλων των ΗΠΑ από το WikiLeaks.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...