Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ζώδια: Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε εριστικοί με τους άλλους για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες. Οι προσωπικές ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό προφίλ σας. Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει απαιτούνται οργάνωση και μεθοδικότητα.

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες για να προβάλλετε τον εγωισμό σας και να πιέζετε καταστάσεις. Οι αντιθέσεις με την οικογένειά σας θα συνεχίσουν να σας ταλαιπωρούν. Ζητήστε βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα, αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί η καθημερινότητά σας να είναι κουραστική, όμως ακόμα δεν είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε ή να εφαρμόσετε λύσεις που δεν σας ταιριάζουν. Μπορείτε σίγουρα να βελτιώσετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά και τα εργασιακά σχέδιά σας δεν είναι τόσο άσχημα, εκεί που υστερείτε είναι σε προσωπικό επίπεδο. Κόψτε τα καπρίτσια και θα νιώσετε ικανοποιημένοι. Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μιλήστε με τους συνεργάτες σας και μοιράστε τις ευθύνες, ώστε να μη νιώθετε διαρκώς υποχρεωμένοι να βρίσκετε εσείς λύσεις για ό,τι συμβαίνει. Κάντε μια βόλτα έξω με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΛΕΩΝ: Δεν πρέπει να βασίζεστε στους άλλους σε οικονομικό επίπεδο, ενώ και οι κοινωνικές σχέσεις σας χρειάζεται να επαναπροσδιοριστούν. Η αλλαγή της φιλοσοφίας σας θα είναι ορατή από όλους. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα εξετάστε λεπτομερώς τα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα κι αν δεν το βλέπετε, για κάθε πιθανό αδιέξοδο υπάρχει και η λύση. Με συγκροτημένη σκέψη και αισιοδοξία θα οδηγηθείτε στον σωστό δρόμο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική σας ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε.

ΖΥΓΟΣ: Για να αποφύγετε δυσάρεστες εμπειρίες στρωθείτε στη δουλειά, εστιάστε στα οικονομικά σας και επιλύστε θέματα που χρονίζουν. Οι αλλαγές θα είναι θεαματικές. Οσο δύσκολο κι αν είναι, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη σας πιάνει πανικός, επειδή κάποιες φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις σας περνούν δυσκολίες. Δεν τις προκαλείτε μόνο εσείς, αλλά και οι αποφάσεις των άλλων. Αν δεν συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε διακριτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην είστε εριστικοί με τους άλλους για να μη χαλάσετε σημαντικές φιλίες. Οι προσωπικές ανάγκες σας είναι μεγαλύτερες από το κοινωνικό προφίλ σας. Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει απαιτούνται οργάνωση και μεθοδικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε προσοχή στην υγεία και τις σχέσεις σας, ενώ παράλληλα προσπαθήστε να αποφύγετε λάθη τακτικής και να βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Πριν αρχίσετε την επίθεση σκεφτείτε πως ίσως φταίτε κι εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν μάθετε να συμβαδίζετε αρμονικά με οικογενειακά πρόσωπα και συνεργάτες, θα αποκομίσετε ηθική υποστήριξη αλλά και υλικό κέρδος. Οι αναβολές και οι καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να ενημερώνεστε λεπτομερώς όταν πρέπει να διαπραγματευτείτε, ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για επαγγελματική και οικονομική ανάκαμψη. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...