Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Εξορμήσεις στη φύση με κομψότητα

Κάπα, δερμάτινες μπότες, γιλέκο και πουκάμισο, ορισμένες από τις επιλογές για chic βόλτες στην εξοχή

Η εποχή κατά την οποία οι εξορμήσεις στη φύση ήταν συνδυασμένες με μια φόρμα και ένα ζευγάρι στραβοπατημένα αθλητικά παπούτσια έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί, αφού πλέον, επειδή ακριβώς δεν υπάρχουν πολύ επίσημες περιστάσεις για να βάλουμε τα καλά μας, φροντίζουμε να βάζουμε τα… καλύτερά μας σε κάθε περίσταση.

Το κρύο λοιπόν δεν αντιμετωπίζεται μόνο με φουσκωτό μπουφάν. Η κάπα είναι η κατ’εξοχήν κομψή επιλογή για τις εμφανίσεις στη φύση, όπως μάς έχει διδάξει η δούκισσα του Κέμπριτζ, η οποία, αν μη τι άλλο, ως Αγγλίδα, ξέρει από country chic.

Η κάπα, για να δείχνει όπως πρέπει, καλό είναι να συνδυάζεται με καλοραμμένα παντελόνια στενής γραμμής, για να μη δίνει όγκο. Η κάπα δεν είναι το μόνο πανωφόρι που μπορείτε να βάλετε σε τέτοιες περιπτώσεις. Εξίσου ωραία μπορεί να δείξει ένα παλτό με γούνινες λεπτομέρειες, που δίνουν ένα πιο 70s στιλ.

Σε αυτήν την περίπτωση, το υπόλοιπο ντύσιμο θα πρέπει να είναι πολύ απλό, για να «ησυχάζει» το εφέ ενός τέτοιου πανωφοριού. Το ίδιο και τα παπούτσια. Τα μποτάκια ορειβασίας είναι πολύ της μόδας φέτος και υπάρχουν σε διάφορες εκδόσεις.

Επίσης, έχετε κατά νου το layering, δηλαδή τον συνδυασμό διαφορετικών ρούχων το ένα πάνω στο άλλο, που έχουν διαφορετική σύσταση και διαφορετικά χρώματα. Τα γήινα πράσινα και καφέ μπορεί να ζωντανέψουν με κάτι μοβ και κάνουν το επιβεβλημένο από το κρύο ντύσιμο-κρεμμύδι πιο σικ.

Στο layering απαιτείται η κομψότερη επιλογή παπουτσιού. Γι’ αυτό λοιπόν, αντί για τις γαλότσες, επιλέξτε ψηλές δερμάτινες μπότες, οι οποίες δίνουν τον απόλυτο τόνο ντυσίματος αγγλικής εξοχής, συνδυασμένες με τουίντ σακάκια και πουκάμισα που κουμπώνουν μέχρι τον λαιμό.

Και μια και αναφερθήκαμε στα πουκάμισα, για να μην είναι πολύ ανδρικό το στιλ, προτιμήστε αυτά που έχουν λαιμό τύπου Μάο. Πάντως, πολύ κομψή αλλά και ζεστή επιλογή είναι και το γιλέκο, το οποίο μπορεί επίσης να μη δείχνει πολύ ανδρικό, αν το παντελόνι από κάτω είναι πιο γυναικείας γραμμής, για παράδειγμα, ζιπ κιλότ. Για πιο σέξι country style, μια κλασική επιλογή είναι το δερμάτινο παντελόνι.

Ανθεκτικό και εξασφαλισμένα κομψό, ακόμα και όταν από πάνω φοράτε ό,τι έχετε για να νικήσετε το κρύο. Για να είναι και τα πόδια σας ζεστά, πάρτε το ένα νούμερο μεγαλύτερο, ώστε να χωράει και ισοθερμικό κολάν. Αν ο προορισμός σας έχει πολλή λάσπη, τότε σίγουρα οι γαλότσες είναι μονόδρομος.

Για να καταφέρετε όμως να κάνετε ακόμα και τις πιο φθαρμένες να δείχνουν όμορφες, φορέστε ψηλές χρωματιστές κάλτσες και γυρίστε τις απέξω.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...