Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τετράστερος!

Ο ΠΑΟ διέλυσε με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης και βρίσκεται ήδη στον ημιτελικό του Κυπέλλου

Θέση για την τετράδα του Κυπέλλου έκλεισε ο Παναθηναϊκός, που συνέτριψε χθες στη Λεωφόρο με 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των 8.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ήταν καταιγιστικοί, συνδυάζοντας ουσία και θέαμα, και χάρη στα τέρματα που πέτυχαν (6′ Ρέις, 32′ Κλωναρίδης, 61′ Βιγιαφάνιες, 68′ πέν. Εμποκού) θα πάνε στη ρεβάνς της Τρίπολης για… τυπικούς λόγους. Αυτή ήταν η δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν που οι «πράσινοι» σημείωσαν τέσσερα γκολ σε εντός έδρας αγώνα (η προηγούμενη ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον ΠΑΣ Γιάννινα), ικανοποιώντας τον (λιγοστό) κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Κορυφαίος για το «Τριφύλλι» ήταν ο Εμποκού, ο οποίος γύρισε ορεξάτος από το Κόπα Αφρικα, ενώ υψηλή απόδοση έπιασαν και οι Ρέις και Βιγιαφάνιες.

Από τους Αρκάδες -οι οποίοι ήταν απογοητευτικοί και αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα στην άμυνα- αποβλήθηκε στο 84′ ο Γκαϊντούτσικ, ενώ δοκάρι είχε ο Ιωαννίδης στο 90ό λεπτό.

Παρών ο Μολίνς

Γεύση από Λεωφόρο πήρε ο Γκιγέρμο Μολίνς, ο οποίος υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας 1,5 έτους με το «Τριφύλλι». Ο 28χρονος Σουηδός επιθετικός, ο οποίος είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς (ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα) στην καριέρα του, δήλωσε: «Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, είμαι γεννημένος σκόρερ. Το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου το έπαιξα αμέσως μετά τον πρώτο μεγάλο τραυματισμό μου. Τώρα θέλω να κάνω ακριβώς το ίδιο μετά τον δεύτερο». Και πρόσθεσε: «Αγωνίζομαι είτε ως επιθετικός είτε ως εξτρέμ. Δεν είμαι τελειωμένος και θα το αποδείξω. Για μένα μετράει πολύ ο σεβασμός. Μου έδειξαν όλοι σεβασμό στον Παναθηναϊκό και εγώ πλέον θεωρώ χρέος μου να τους τον ανταποδώσω».

Στο μεταξύ, εντείνονται οι φήμες ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Τάκης Μπαλτάκος, προτού συμπληρώσει έναν μήνα στο πόστο του, θα αποχωρήσει.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Μολέδο (82′ Ευαγγέλου), Κουτρουμπής, Χουλτ, Ρέις (77′ Λουντ), Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Κλωναρίδης (62′ Χατζηγιοβάνης), Μπεργκ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Βιτάλι, Σελίν, Τσουκαλάς, Γιαννούλης, Δημούτσος (73′ Ιγκλέσιας), Καλτσάς (55′ Ιωαννίδης), Κώτσιρας, Τσιλιανίδης (70′ Μπαστιάνος), Μάσα, Μανιάς.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387 630x387 630x389 630x388 630x386 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...