Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η βίλα της ΝτεΤζένερις στο σφυρί αντί 41.680.000 €

Το «αρχοντικό από την Τοσκάνη» βρίσκεται στην Καλιφόρνια και έχει γείτονες την Οπρα Γουίνφρεϊ, τον Αλ Γκορ και τον Ρομπ Λόου

Την πετρόχτιστη βίλα τους με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, όπου σχεδίαζαν να γεράσουν ερωτευμένες, και τους διάσημους γείτονές τους βγάζουν προς πώληση η Ελεν ΝτεΤζένερις και η σύζυγός της Πόρσια ντε Ρόσι.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΒΑΣΙΛΗ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

Για το ακίνητο, η αρχιτεκτονική του οποίου είναι εμπνευσμένη από την Τοσκάνη της Ιταλίας του 17ου αιώνα, αλλά φέρει μοντέρνες πινελιές που πρόσθεσε η Αμερικανίδα τηλεπαρουσιάστρια, το ζευγάρι ζητεί 41.680.000 ευρώ, σχεδόν το διπλάσιο ποσό από αυτό που είχε ξοδέψει για να το αγοράσει.

tw45ywe45yt 3

Το ακίνητο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνιας είναι τόσο εντυπωσιακό, που έχει γίνει γνωστό ως «Το αρχοντικό της Τοσκάνης» ή απλά «Η Βίλα». Η ΝτεΤζένερις ήταν τόσο πολύ συναισθηματικά δεμένη με αυτό, που στο βιβλίο της για την εσωτερική διακόσμηση «Σπίτι», το οποίο κυκλοφόρησε το 2015, το περιέγραφε ως «το παντοτινό σπίτι» του ζευγαριού. Η βίλα βρίσκεται στην περιοχή Μοντεσίτο, αγαπημένη των διάσημων, ενώ όποιος το αγοράσει θα έχει γείτονες την Οπρα Γουίνφρεϊ, τον Αλ Γκορ και τον πρωταγωνιστή της σειράς «Brothers and Sisters» Ρομπ Λόου.

tw45ywe45yt 4

Το αρχοντικό, που το ζευγάρι αγόρασε το 2013 αντί 24.500.000 ευρώ και ακολούθως ανακαίνισε, διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, έξι μεγάλες και δύο μικρές τουαλέτες, εννιά τζάκια, βιβλιοθήκη, ευρύχωρο καθιστικό και κουζίνα, στην οποία η μοντέρνα τεχνολογία δένει αρμονικά με την αρχιτεκτονική εποχής. Η βίλα έχει πισίνα, γήπεδο τένις και θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό, ενώ περιβάλλεται από ελαιώνα και πάρκο με ευκαλύπτους.

tw45ywe45yt 2

Σχεδιάστηκε τη δεκαετία του 1930 από τον αρχιτέκτονα Γουάλας Φροστ, ο οποίος επηρεάστηκε από την αρχιτεκτονική της Τοσκάνης του 17ου αιώνα. Η επίδραση αποτυπώθηκε στους πέτρινους τοίχους, στα ξύλινα πατώματα, στις επιφάνειες από τερακότα, στη σκεπή της κουζίνας, η οποία στο εσωτερικό μοιάζει με βαρέλι, και στις γυμνές ξύλινες δοκούς σε όλα τα ταβάνια. Για την κατασκευή της ο Φροστ μετέφερε στην Καλιφόρνια πλακάκια και πολυελαίους εποχής από την Ιταλία, ενώ η γιγάντια πύλη εισόδου στον περιβάλλοντα χώρο της βίλας, έκτασης περίπου 69 στρμ., προήλθε από την Ισπανία.

Μια πρώτη ανακαίνιση του κτιρίου, με την προσθήκη μοντέρνων στοιχείων, έκανε ο πρώην ιδιοκτήτης της, σχεδιαστής εσωτερικών χώρων Τζον Σαλαντίνο, ενώ η ΝτεΤζένερις πρόσθεσε τη δική της πινελιά, αγοράζοντας χαλιά εποχής, μοντέρνα και παλιά διακοσμητικά, χτίζοντας τον χώρο υποδοχής καλεσμένων Τζόρνταν Χολ, καθώς και ένα εξωτερικό ιαπωνικό μπάνιο.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...