Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Αira Αdomaityte: Η όμορφη Λιθουανή έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο μία εβδομάδα...

Το πιο sexy κορίτσι του φετινού «Survivor» έφτασε στην...

Σας θυμίζουν κάτι οι δύο νεόνυμφοι στις ΗΠΑ;

Με την ευχή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 13 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας,...

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1-2 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας δεν θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για…

ΚΡΙΟΣ: Παρά τις εντάσεις, ανήκετε στους τυχερούς και θα δείτε πολλά από τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα και να προχωρούν με τάχιστους ρυθμούς. Οργανώστε έτσι τον χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκετε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Παρακολουθήστε σεμινάρια, αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. Φροντίστε να είστε πιο προσεκτικοί με τις επιλογές σας σε σχέδια και οικονομικές επεκτάσεις, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βρίσκονται άλλη μία φορά στη δίνη του κυκλώνα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή εσείς λατρεύετε τα ταξίδια και τις συνεχείς μετακινήσεις, φροντίστε αυτές τις μέρες να τα χορτάσετε, με βασική προϋπόθεση να έχετε βρει την κατάλληλη παρέα. Βάλτε στη ζωή σας περισσότερο πάθος και διοχετεύστε το στην προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο κι αν προσπαθήσετε να αποφύγετε τις εντάσεις, δεν θα τα καταφέρετε και σας επιφυλάσσονται πολλές και διάφορες εκπλήξεις, όχι όμως απαραίτητα δυσάρεστες. Για να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας βρείτε λίγο χρόνο για να απομονωθείτε.

ΛΕΩΝ: Αναζητήστε καινούργιους τρόπους προσέγγισης για να μη χάσετε κάποια αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σας και δώστε όλο το βάρος στις διαπροσωπικές σχέσεις σας. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν σας φταίνε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πιθανόν να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα και να αρχίσετε μια σχέση γεμάτη πάθος, αλλά προσέξτε, γιατί ίσως να μην έχει τη διάρκεια που θα θέλατε. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ: Οι εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον σας δεν θα σας επιτρέψουν να σκεφτείτε σωστά και να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις για τα θέματα που σας απασχολούν. Για να μην ταλαιπωρηθείτε χωρίς ουσιαστικό λόγο βάλτε όρια σε όσους σάς περιστοιχίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν κλείσετε συμφωνίες και πριν βάλετε τις τελικές υπογραφές μελετήστε άλλη μία φορά τους όρους των συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε. Αντί να επωμίζεστε όλο το βάρος στην εργασία σας, φροντίστε να εκπαιδεύσετε και τους άλλους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην τα βάζετε με τον εαυτό σας για όσες αναποδιές σάς τυχαίνουν στον επαγγελματικό χώρο, αφού ίσως είναι συνυπεύθυνοι και κάποιοι συνεργάτες σας. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ό,τι αρχίσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καλό θα ήταν να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να συνηθίσει τη νέα τάξη πραγμάτων που έχει διαμορφωθεί στη ζωή σας και μην τον πιέζετε για ριζικές και θεαματικές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να δώσετε σημασία στις λεκτικές προκλήσεις που θα σας γίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο της ζωής σας και οι φίλοι σας είναι κοντά σας για να προωθήσουν μαζί με εσάς κάθε μακρόπνοο σχέδιό σας. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήσετε, όπως κάνετε συνήθως, τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις αισθηματικές σχέσεις σας. Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...