Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Το «Survivor» ανέβηκε στην πασαρέλα

Οι εντυπωσιακές Δοβλιατίδου και Πασχάλη, ο αγνώριστος Πίντζης και το sexy ατύχημα της Παπαγγελή στην AXDW

qw4tqw4tΜια «Μαχήτρια» και μια «Διάσημη» ένωσαν τις δυνάμεις τους στην πασαρέλα της επίδειξης του οίκου μόδας Kathy Heyndels, που άνοιξε την πρώτη μέρα της 21ης Athens Xclusive Designers Week (ΑXDW).

ΑΠΟ ΤΗ 
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΓΑΛΑΤΗ

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και η Σόφη Πασχάλη, έχοντας αφήσει πίσω τους τις μέρες πείνας, κακουχιών και γκρίνιας στο «Survivor», μαγνήτισαν τα φλας φορώντας κομψές αλλά και αποκαλυπτικές δημιουργίες του σχεδιαστή Γιάννη Τόγκου. Από τις sexy παρουσίες στο ίδιο show ήταν και το μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, που εμφανίστηκε επί σκηνής με «καυτό» μπικίνι, αλλά και η Νίνα Λοτσάρη, η οποία διαθέτει αναλογίες μοντέλου.

qe5tyety«Ο Γιάννης είναι ένας αγαπημένος φίλος που θαυμάζω και χάρηκα ιδιαίτερα που συμμετείχα στην παρουσίαση αυτής της φανταστικής κολεξιόν που παρουσιάζει τις δύο γυναικείες όψεις: τη ρομαντική και την άγρια σέξι» δήλωσε η performer.

Και όπως σε κάθε σόου που σέβεται τον εαυτό του, υπήρξαν και τα sexy… ατυχήματα. «Θύμα» η Ελλη Παπαγγελή, η οποία έδειξε περισσότερο στήθος από αυτό που η δημιουργία του Γιάννη Τόγκου ήθελε να φανεί!

Σε ρόλο μοντέλων

Στην ίδια επίδειξη παρουσιάστηκαν και τα ανδρικά ρούχα της φίρμας Giannetos Handmade, που συνεργάζεται με τον οίκο Kathy Heyndels. Ετσι είχαμε την ευκαιρία να δούμε στο catwalk, σε ρόλο μοντέλων, τον ηθοποιό Μάνο Πίντζη, αγνώριστο με άσπρα μακριά μαλλιά και μούσια, τον mister PR Γιώργο Ντάβλα, τον make-up expert Φρέντυ Καλομπράτσο, τον νεαρό ηθοποιό Ρένο Ρώτα και τον Γιώργο Καβακάκη, ο οποίος είχε συμπράξει πέρυσι με την Αντζελα Δημητρίου στο πασχαλινό σποτ γνωστής αλυσίδας καταστημάτων. H Lady Angie, μάλιστα, βρέθηκε ανάμεσα στο κοινό που παρακολούθησε την επίδειξη.
Ωστόσο η παρουσία που έκλεψε τις εντυπώσεις στην πασαρέλα ήταν ο 14χρονος Κωνσταντίνος, ο οποίος ευχήθηκε να γίνει μοντέλο και το Make-A-Wish Ελλάδας πραγματοποίησε την ευχή του.

Από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης της ελληνικής Εβδομάδας Μόδας δεν έλειψαν και τα μικροπροβλήματα, με κυριότερα της καθυστέρησης έναρξης των επιδείξεων και των θέσεων των προσκεκλημένων, με κάποιους να μένουν τελικά όρθιοι!

fwertwe 0Η 21η AXDW ολοκληρώνεται απόψε, με το Starwalk for a Cause, ένα ειδικό, φιλανθρωπικό fashion show event, στο οποίο θα συμμετέχουν και θα περπατήσουν στην πασαρέλα τα σημαντικότερα μοντέλα των 80s και 90s, όπως οι Βίκυ Κουλιανού, Νίκη Κάρτσωνα, Ρέα Τουτουνζή, Γιώργος Χειμωνέτος και Αλέξανδρος Παρθένης.

Καμαριέρες, κρεβάτια και πιτζάμα look από τον Λάκη

Λίγο αργότερα, πλήθος… fashion κόσμου -κάποιοι δεν κατάφεραν να μπουν καν στον χώρο- συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τον Λάκη Γαβαλά, ο οποίος παρουσίασε με τα .LAK μία pyjama inspired collection σε loose γραμμές. Η είσοδος των μοντέλων γινόταν πίσω από ένα ειδικά σχεδιασμένο για το σόου κρεβάτι, με ένα εντυπωσιακά ψηλό κεφαλάρι. Την επίδειξη άνοιξε η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, ντυμένη σαν καμαριέρα της δεκαετίας του ’50, η οποία υπό τους ήχους ενός ξυπνητηριού προσπαθούσε να… ξυπνήσει τον κόσμο που καθόταν σε αναπαυτικά στρώματα γνωστής εταιρίας. Στο φινάλε του show ο Λάκης, όπως συνηθίζει, έκλεψε τις εντυπώσεις ντυμένος κάτι μεταξύ χαλίφη και μάγου!

ΝΤΙΝ ΚΑΙ ΝΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΥΛΙΟ

Η βραδιά έκλεισε με το σόου του σχεδιαστικού διδύμου Ντιν και Νταν Κάτεν του διεθνούς οίκου μόδας Dsquared2, που ήταν οι επίτιμοι προσκεκλημένοι της ελληνικής Εβδομάδας Μόδας. Ως σκηνικό της επίδειξής τους, που είχε τον τίτλο «Glunge», οι Καναδοί σχεδιαστές χρησιμοποίησαν το Περιστύλιο του Ζαππείου, όπου μέσα από τους κίονες ξεπρόβαλλαν οι δημιουργίες τους.

Στο show παρουσιάστηκαν η γυναικεία και η αντρική συλλογή του οίκου για το φθινόπωρο 2017 και τον χειμώνα 2018. Ρούχα με έντονο δραματικό ύφος, επηρεασμένα από τη βικτοριανή εποχή και dark αισθητική έρχονταν σε αντίθεση με το λευκό φόντο του κτιρίου.

Ακολούθησε κοκτέιλ πάρτι σε γνωστό εστιατόριο και μετά οι διάσημοι Ντιν και Νταν έζησαν μια ντίσκο βραδιά σε ντισκοτέκ της Αθήνας.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

offer

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...