Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Παυλόπουλος και Καραμανλής (μαζί) στο μνημόσυνο του φίλου τους Γιάννη Αγγέλου

Το «μήνυμα» της παρουσίας τους και η επιστολή από τον Ευ. Αντώναρο

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Το «μήνυμα» της παρουσίας τους και η επιστολή από τον Ευ. Αντώναρο

Δύο φίλοι τίμησαν τον φίλο τους. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρέθηκαν στο μνημόσυνο του Γιάννη Αγγέλου.

Η δικαίωση για τον στενό συνεργάτη του Κώστα Καραμανλή ήρθε αργά, αλλά οι φίλοι του χθες μετέφεραν το μήνυμα.

Η απώλεια του Γιάννη Αγγέλου κόστισε πολύ στον πρώην πρωθυπουργό, αλλά και σε όλους όσοι ήταν και είναι στο περιβάλλον τους. Ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος έγραψε χθες για τον φίλο του:

«Ο Γιάννης Αγγέλου είναι ο μοναδικός στενός φίλος που έκανα στη δεκάχρονη διαδρομή μου στην πολιτική. Δεν θα ξεχάσω τη συνάντησή μας στις 2 Ιουλίου 2004, όταν πέρασα για πρώτη φορά το κατώφλι του Μαξίμου ως κυβερνητικός εκπρόσωπος και με υποδέχθηκε εκείνος… Με τον Γιάννη κάναμε ατέλειωτες συζητήσεις. Εκεί όπου καταλάβαινα πόσο καμάρωνε για τα δύο αγόρια του, τον Αγγελο και τον Δημήτρη. Εκεί όπου άρχισε ένα μεγάλο, άδικο μαρτύριο για τον Γιάννη, όταν βρέθηκε κατηγορούμενος για το Βατοπαίδι. Αδικα. Χωρίς στοιχεία. Με υστεροβουλία. Εκεί όπου ζύγισε τους πραγματικούς φίλους.

Τα χρόνια πέρναγαν. Η ταλαιπωρία του Γιάννη συνεχιζόταν. Η Αλεξάνδρα ακλόνητα, με ατελείωτη αγάπη και φροντίδα, δίπλα του. Η υγεία του Γιάννη κλονίστηκε. Η δικαίωση ήρθε φυσικά, το φως στο τέλος επικρατεί πάντα. Αλλά για τον Γιάννη ήταν πια αργά».

(!)

Μπαίνει στο «Survivor» ο βουλευτής των Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης, ο οποίος ταξιδεύει ήδη για τον Αγιο Δομίνικο!
«Υστερα από ώριμη σκέψη αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του Σκάι για τη συμμετοχή μου στο “Survivor”. Θεωρώ ότι μέσα από τις δοκιμασίες του παιχνιδιού θα καταφέρω να αναδείξω τον τρόπο που επιβιώνουμε οι Ελληνες πολίτες από τις κυβερνητικές αποφάσεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» δήλωσε ο Μάριος λίγο πριν την αναχώρησή του!
(Προσοχή: Ηταν το πρωταπριλιάτικο ψέμα που έστησαν οι φίλοι του στον Μάριο, κατά το έθιμο). Και του χρόνου!

Τσίπρας με τζιν, γυαλιά ηλίου και σπορ γιλέκο

img 3159

Χωρίς γραβάτα τα κοστούμια, αλλά με ωραίο σπορ γιλεκάκι τα ανοιξιάτικα πουκάμισα. Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ το μεσημέρι του Σαββάτου με πολύ μοντέρνο ντύσιμο. Τζιν παντελόνι, μπλε γιλεκάκι και γυαλιά ηλίου. Χαλαρός και άνετος, παρότι τα προβλήματα είναι βουνό…

Παρόντος του Αλέξη Τσίπρα, λοιπόν, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τα βαριά μέτρα από τους υπουργούς Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου και Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη. Κι όλα αυτά με ανοιξιάτικο, ανέμελο ντύσιμο!
Μάλιστα, αποχωρώντας από την Κουμουνδούρου, ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε αν θα έχουμε συμφωνία μέσα στον Απρίλιο και απάντησε με χιούμορ: «Ναι, θα έχουμε, αλλά ό,τι και να σας πω σήμερα είναι Πρωταπριλιά, ό,τι και να σας πω δεν θα με πιστέψετε!» Πού το κατάλαβε ο μπαγάσας;

Τα (θεατρικά) έργα του Γιώργου Αμυρά

3892801

Ολοι μάθαμε για την ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς με θέμα την ευθανασία. Λίγοι γνωρίζουν όμως ότι ο Γιώργος, καθότι καλλιτεχνική φύση, έχει γράψει θεατρικό έργο με το ίδιο θέμα. Το έργο του παίχτηκε πριν από κάποια χρόνια στο θέατρο Ποταμίτη, με επιτυχία.
Ο βουλευτής (όπως είχε δηλώσει το 2000) ένιωσε να μπουχτίζει από όλα. Παράτησε για λίγο τη δημοσιογραφία και άρχισε να γράφει θεατρικά έργα, τα οποία έδωσε για μετάφραση και τα έστειλε μέσω ίντερνετ σε διάφορες ανεξάρτητες θεατρικές ομάδες σε όλον τον κόσμο.

«Ενα έργο μου ανέβηκε στο Τόκιο κι ένα άλλο στη Νέα Υόρκη. Το τελευταίο έργο μου, “Ο Ελβις ζει”, παίχτηκε σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν εισιτήριο. Στην Αθήνα το είδαν παραπάνω από 6.000 θεατές» είχε πει σε συνέντευξή του ο Γιώργος Αμυράς για τον θεατρικό του έρωτα.

■ Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Μάριος Γεωργιάδης είναι οι τυχεροί! Δύο νέες θέσεις αντιπροέδρων προστίθενται πριν από το Πάσχα στο προεδρείο της Βουλής.
Οι πολιτικοί συσχετισμοί των κομμάτων έχουν αλλάξει μετά τη φυγή βουλευτών πανταχόθεν και γι’ αυτό τόσο η Ενωση Κεντρώων όσο και οι ΑΝ.ΕΛ. διεκδικούν τις θέσεις τους. Η πρόταση έχει γίνει ήδη από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και έχει περάσει από τη Διάσκεψη των Προέδρων.
Αντε, καλορίζικοι παιδιά!

Η Αννα Καραμανλή χάρηκε img 3160την ηλιόλουστη Κυριακή βλέποντας με παρέα φίλων της τον 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στην αγαπημένη της, όπως μας λέει, Θεσσαλονίκη.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...