Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 4 Απριλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να γίνει χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε να πετύχετε. Οι ευκαιρίες θα…

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τα επαγγελματικά σχέδιά σας πραγματικότητα, αφού πρώτα παρακάμψετε κάποιες πρακτικές δυσκολίες. Για να αποδείξει ο χρόνος την αθωότητά σας φροντίστε να είστε καθαροί. Ο,τι δεν σας ικανοποιεί στη ζωή σας τολμήστε να το αλλάξετε, γιατί οι αλλαγές θα σας αναζωογονήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε τόσο ψηλά, που δεν θα το πιστεύετε. Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική, και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χτίστε μια καινούργια σχέση που θα προχωρά με αργά και σταθερά βήματα. Θα προβληματιστείτε στον οικονομικό τομέα, καθώς τα έξοδα θα ανταγωνίζονται τα έσοδα, και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρίσκεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε κίνησή σας, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που σας υπαγορεύει η καρδιά σας. Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει.

ΛΕΩΝ: Τώρα, που κάποια πράγματα διευκρινίστηκαν, προχωρήστε σε γόνιμες και εποικοδομητικές επαφές. Είστε άτομο που εκπέμπει δυναμισμό και θετική ενέργεια, οπότε είναι πολύ δύσκολο στους άλλους να αντισταθούν στην αυξημένη γοητεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο και, κατ’ επέκταση, στους άλλους τομείς, γι’ αυτό φροντίστε να προσεγγίσετε ουσιαστικά άτομα που θα σας βοηθήσουν και μη σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας.

ΖΥΓΟΣ: Μην παρασυρθείτε από τον χείμαρρο τον αρνητικών συναισθημάτων, που θα σας καταβάλουν κάποιες στιγμές, γιατί έτσι θα οδηγηθείτε χωρίς να υπάρχει λόγος σε χωρισμό από συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να γίνετε υπερβολικοί ή απότομοι για να μη χάσετε την ορατότητα των στόχων σας. Εάν είστε μόνοι αυτόν τον καιρό, πείτε «ναι» σε καινούργιες γνωριμίες και φλερτ, αφήνοντας στην άκρη τους φόβους και το άγχος της μοναξιάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Να θυμάστε ότι πρέπει να βαδίζετε με γνώμονα τη λογική. Πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί μέχρι να έρθουν πιο βολικές ημέρες, που θα σας επιτρέψουν να νιώσετε και να εκφραστείτε ελεύθερα ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οσο κι αν κάποιες φορές σας φανούν δύσκολα τα πράγματα, μην απογοητευτείτε και μην το βάλετε κάτω. Κινηθείτε προσεκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μην πείτε λόγια που δεν πιστεύετε μόνο και μόνο για να ανταπαντήσετε σε κάτι που ίσως σας ενοχλήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό έρχεται για να γίνει χορηγός και όχι αντίπαλός σας στις προσπάθειες που κάνετε να πετύχετε. Οι ευκαιρίες θα εμφανίζονται εκεί που δεν το περιμένετε και θα καταφέρνετε να επιβιώνετε ακόμα και σε αυτά που θα σας φανούν πολύ δύσκολα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

ΙΧΘΥΣ: Φροντίστε να κάνετε έναν συνδυασμό που να τα περιέχει όλα σε ισόποσες δόσεις, ώστε να μην παραμελήσετε ούτε τα σχέδια του επαγγελματικού τομέα ούτε ζητήματα που αφορούν τα συναισθήματά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...