Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Κολλημένη» στον Αγ. Δομίνικο η Κολιδά!

Η personal trainer περιμένει το «ok» των γιατρών για να επιστρέψει στην Ελλάδα! Στο νησί του «Survivor» για γύρισμα και ο «Happy Traveller» Ευτύχης Μπλέτσας

Η πρώην «μαχήτρια» Ειρήνη Κολιδά παραμένει στον Αγιο Δομίνικο! Περίπου μία εβδομάδα μετά το τροχαίο και τον τραυματισμό της που της στοίχισε τη συμμετοχή της στο «Survivor», η personal trailer έχει βγει από το νοσοκομείο, αλλά βρίσκεται ακόμη στο εξωτικό νησί, περιμένοντας το «ok» των tweqrg 3γιατρών, που θα της επιτρέψει να ταξιδέψει στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗΝ 
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η όμορφη γυμνάστρια ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αναρρώνει στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και η παραγωγή του reality. Μιλά καθημερινά με τους δικούς της μέσω skype, τρώει κανονικά και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, όχι όμως και τη θάλασσα, αφού οι γιατροί τής έχουν απαγορεύσει να κάνει μπάνιο.

Και για να προλάβουμε τυχόν απορία σας, όχι, η Ειρήνη δεν έχει καμία επαφή με τους συμπαίκτες της και δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε καν στον τόπο όπου γίνονται τα αγωνίσματα, καθώς κάτι τέτοιο απαγορεύεται από την παραγωγή, από τη στιγμή που έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να παρακολουθεί όσα γίνονται στο reality μέσα από τα επεισόδια που ανεβαίνουν στο YouTube. Πάντως, έως το τέλος της εβδομάδας ο γιατρός αναμένεται να της δώσει την άδεια να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αν δεν το έχει κάνει ακόμη είναι γιατί το ταξίδι είναι πολύ κουραστικό – διαρκεί 20 ώρες με ενδιάμεσους σταθμούς.

Στον Αγιο Δομίνικο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα και ο Ευτύχης Μπλέτσας! Ο παρουσιαστής του «Happy Traveller» έφτασε εκεί για τα γυρίσματα της εκπομπής του και, φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναζητήσει tweqrg 4τον… ομοκάναλό του Σάκη Τανιμανίδη, με τον οποίο χάρηκαν αμφότεροι που συναντήθηκαν.

Πλάνα χωρίς τους παίκτες

Του λόγου το αληθές αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανέβασε ο Ευτύχης στο Instagram! Σύμφωνα με πηγές μας, ο Ευτύχης ξεκίνησε για το εξωτικό νησί με όρεξη να μας αποκαλύψει εικόνες από την καθημερινότητα των ανθρώπων του «Survivor», αλλά έμεινε με την όρεξη, αφού η παραγωγή δεν του επέτρεψε τίποτα περισσότερο από μερικά πλάνα από τον χώρο των γυρισμάτων, χωρίς τους παίκτες!

Η Μπόμπα κάνει γιόγκα με μαγιό

Η Χριστίνα Μπόμπα σε ρόλο «γκουρού» στο «Survivor»! Με διαλογισμό περνά τις ώρες που ο καλός της βρίσκεται στα γυρίσματα του reality η όμορφη Χριστίνα. Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη συνεχίζει να ανεβάζει φωτογραφίες της από την καθημερινότητά της στον Αγιο Δομίνικο, ενημερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους followers της. Ομως, η τελευταία φωτογραφία που ανέβασε ίσως να είναι και η πιο εντυπωσιακή. Η μέλλουσα κυρία Τανιμανίδη διαλογίζεται στον παράδεισο, φορώντας ένα σέξι διχτυωτό μαγιό που αποκαλύπτει τόσα όσα από την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

offer


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...