Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 5 Απριλίου

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Τα αρνητικά σημεία…

ΚΡΙΟΣ: Πείτε ευθέως αυτά που θέλετε να εκφράσετε, χωρίς να θίξετε υπολήψεις, και μην επιχειρήσετε να κινηθείτε παρασκηνιακά. Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα είναι σίγουρο ότι ξετρελαίνετε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η ελλιπής επικοινωνία μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο. Μην το παρακάνετε ελέγχοντας τους άλλους, γιατί τους κουράζετε. Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει την προσωπική σχέση σας να απογειωθεί. Αν εσείς και ο σύντροφός σας βρίσκεστε σε μεταβατική περίοδο της ζωής σας, μην ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε φίλους και μην περάσετε το βράδυ σας κλεισμένοι στο σπίτι, βλέποντας τηλεόραση. Καταπιαστείτε με κάτι πρακτικό που θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Προχωρήστε στο μέλλον και μην μένετε κολλημένοι σε παρελθούσες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ: Αφήστε τον χρόνο να λειτουργήσει υπέρ σας και μην κάνετε επιθετική πολιτική. Πίσω από τη διακριτικότητα και τις αντιδράσεις ενός συναδέρφου σας κρύβεται δόλος. Στις σχέσεις που έχετε με ηλικιωμένους συγγενείς σας πρέπει να είστε λιγότερο νευρικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απόψεις σας θα συζητηθούν πολύ, αλλά δεν θα σχολιαστούν αρνητικά. Περιορίστε τον εγωισμό σας για να γίνετε λίγο περισσότερο ειλικρινής με τον εαυτό σας, ακόμα κι αν δεν είστε προετοιμασμένοι να αλλάξετε τίποτα πάνω σας.

ΖΥΓΟΣ: Αφεθείτε στην καθημερινότητα και ξεκουράστε τον νου και το σώμα σας. Εχετε τη δύναμη να χειριστείτε την καρδιά σας παράλληλα με τη λογική, ώστε να κοιτάξετε το μέλλον σας παρέα με έναν σύντροφο που θα σας καταλαβαίνει και θα σας στηρίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανοίξτε τα μάτια σας και δείτε τον δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, γιατί ο σύντροφος της ζωής σας είναι ήδη μπροστά σας και περιμένει τη δική σας κίνηση. Παρασύρεστε από τον εργασιακό φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη σας να γίνουν λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τα αισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από κουραστικές καταστάσεις, θα βρείτε τις λύσεις που θα διαχωρίζουν τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν τις θετικές εξελίξεις. Δείτε τα πάντα από άλλη οπτική γωνία και επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και της απελευθέρωσής σας από περιορισμούς, ώστε να αισθανθείτε πιο άνετα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Τα αρνητικά σημεία εστιάζονται στην προσπάθεια που κάνετε να απαλλαγείτε από εμμονές και προκαταλήψεις επιχειρώντας ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...