Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Η (ανέξοδη) κοινωνική παροχή για όλους εκείνους που δεν έχουν «μία» για διακοπές

Το ελεύθερο κάμπινγκ που προτείνουν (με νέα ρύθμιση) οι 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΝΠΕΝΕΚΟΥ

Το ελεύθερο κάμπινγκ που προτείνουν (με νέα ρύθμιση) οι 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Δεν παίζονται οι άνθρωποι! Διαβάστε πώς αιτιολογούν οι 38 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το γεγονός ότι ζητούν να γίνεται παντού ελεύθερο κάμπινγκ:

«Στο πλαίσιο της συνολικής προσπάθειας ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους και του κράτους δικαίου», λένε οι βουλευτές, «εκτιμάται ότι η κυβέρνηση οφείλει να αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα-ευκαιρία εξομάλυνσης της κοινωνικής και οικονομικής ανισότητας (εισοδηματικές ανισότητες, διακρίσεις, φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός κ.λπ.).

Η εκ νέου ρύθμιση της ελεύθερης κατασκήνωσης θα μπορούσε να είναι ένα μέτρο αντίστοιχο του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, ένα δίχτυ ασφαλείας για τους μη έχοντες. Πρόκειται για μία ανέξοδη κοινωνική παροχή που θα ωφελήσει μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού».
Δηλαδή, οι ποιητές εδώ τι λένε στον πρωθυπουργό!

Αφού τους έχουμε που τους έχουμε πάρει και τα εσώρουχά τους και δεν έχουν να μείνουν σε ξενοδοχείο, ε, βρε αδερφέ, μην τους στερήσουμε και το πουρνάρι! Δώσ’ τους εκεί δάση και ακρογιαλιές να στήνουν σκηνή, να ψήνουν το καλαμπόκι και να χρησιμοποιούν ως τουαλέτες τα σκιερά δεντράκια!
Κοινωνική παροχή δεν είναι; Και μάλιστα πλουσιοπάροχη!

Οι πιο κομψοί αλλά και γυμνασμένοι αρχηγοί

4097310

Ο Κυριάκος και ο Σταύρος είναι, κατά τη γνώμη μου (αλλά όχι μόνο), οι δύο πιο κομψοί και πιο γυμνασμένοι αρχηγοί κομμάτων.
Δεν τους φτάνει κανείς. Τα κοστούμια τους θεωρώ ότι κυμαίνονται μεταξύ του 48 και του 50, σε νούμερο, φυσικά, και τα πουκάμισα medium (ίσως και λίγο large του Σταύρου). Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπερτερεί λιγάκι στο όλο φαίνεσθαι.

Μοντέρνοι και tres chick, λοιπόν, συναντήθηκαν στη Βουλή και το Ποτάμι μάς έκανε γνωστό ότι «…στη συνάντηση δεν ετέθη το θέμα των πρόωρων εκλογών, ενώ κοινή εκτίμηση ήταν πως ο πρωθυπουργός προσπαθεί να βρει τρόπο να συμβιβαστεί με το κομματικό ακροατήριό του και να κλείσει την αξιολόγηση…».
Αλήθεια; Κι εμείς γιατί μαθαίνουμε άλλα;
Ομως ρωτάμε τώρα: Και κοινό μέτωπο εναντίον της κυβέρνησης να δημιουργηθεί, πώς θα τη ρίξετε; Με σπρωξιά;

Η στάχτη σε ασημένιο τασάκι Πιερ Καρντέν

img 2627

Πάσχα στα Κύθηρα θα κάνει η βουλευτής των Κεντρώων Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (φωτό), όπως η ίδια αποκάλυψε στη στήλη. Μην ξεχνάμε ότι και οι βουλευτές ετοιμάζουν βαλίτσες για τον οβελία, αν και υπάρχει ο φόβος μήπως έρθουν τα σημαντικά νομοσχέδια στη Βουλή μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, όπως συνηθίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως η βουλευτής θα φύγει όπως και να έχει, μια και στο χωριό Μυλοπόταμος υπάρχει ένα ωραιότατο διατηρητέο σπίτι, το πατρικό του συζύγου της Κωνσταντίνου.
Η Θεοδώρα των Κεντρώων όμως είναι μία ιδιαίτερα chic κυρία, που κρατά ακόμη και σήμερα τις… αριστοκρατικές συνήθειές της. Την είδαμε να καπνίζει στο μπαλκονάκι, αλλά τη στάχτη της την έριχνε σε σταχτοδοχείο ασημένιο, Πιερ Καρντέν, παρακαλώ, που φέρει πάντοτε μαζί στην τσάντα της. Ωραίο;

Θυμήθηκαν τότε που ήταν πολλοί

img 2615

«Πού τους βρήκατε τόσους πασόκους;» ρωτούσαν έκπληκτοι τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ όσοι είδαν την τεράστια ουρά που σχηματίστηκε χθες το μεσημέρι στο προαύλιο της Βουλής. Είχαν προσκληθεί δεκάδες στελέχη, συνδικαλιστές, υμνητές και φίλοι του ΠΑΣΟΚ, για να παραστούν στην παρουσίαση της πρότασης της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για τα «κόκκινα» δάνεια.

Η μάζωξη έγινε στην αίθουσα της Γερουσίας, όπου η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά έκανε την ομιλία της.
Οι καλεσμένοι όχι απλώς το χάρηκαν, αλλά θυμήθηκαν και τα παλιά, τότε που ήταν πολλοί… Αλλοτινές μου εποχές, αλλοτινοί μου χρόνοι!

Ποιες επενδύσεις; Αστρομαντεία!

Η ανακοίνωση του Ποταμιού για την καθιέρωση σπουδών αστρομαντείας με βρίσκει απολύτως σύμφωνη και σταχυολογώ χωρίς να τη σχολιάσω: «Μετά το «η Αριστεία είναι ρετσινιά» και την αγαπημένη Ριάνα στα Θρησκευτικά έχουμε τη νέα συγκλονιστική απόπειρα του υπουργείου Παιδείας να αναμορφώσει το πεπαλαιωμένο εκπαιδευτικό μας σύστημα, να βγάλει μια νέα τάξη εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Σε ποιον κλάδο; Μα στην Αστροπαιδεία, φυσικά. Ετσι πλέον στη χώρα μας λειτουργεί το πρώτο κέντρο Διά Βίου Εκπαίδευσης για την Αστρολογία! Αστροπαιδεία λοιπόν, γιατί με την ανεργία στα ύψη, ειδικά στους νέους επιστήμονες, μόνο οι αναγνωρισμένοι αστρολόγοι μπορούν να σώσουν την κατάσταση. Τι τις θέλουμε άλλωστε τις επενδύσεις και τα αναπτυξιακά προγράμματα, αν έχουμε τον Κρόνο κυβερνήτη μας;

(!)

img 3169

«Τσίπρας look» λέει σχολιάζοντας το ντύσιμό του ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. Μάξιμος Σενετάκης (φωτό), αντιγράφοντας πιστά τον πρωθυπουργό που πήγε με αμάνικο μπουφάν στην Κουμουνδούρου το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Ο Μάξιμος σήμερα έχει την ιδιότητα του ειδικού συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα Κρήτης.

Και επειδή η στήλη ήταν αυτή που παρατήρησε και έγραψε για το «Τσίπρας new look», συμπεραίνουμε ότι ο Μάξιμος μας διαβάζει. Μπράβο. Συνεχίστε έτσι!

offer


{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...