Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Τσουνάμι συμπαράστασης στον «Μαχητή» Σπαλιάρα

Φωτιά πήρε το διαδίκτυο μετά την αποπομπή του Σπαλιάρα από τους «Διασήμους» στο «Survivor»! Αιχμηρά σχόλια στο twitter και πυρά κατά του φίλου του Στέλιου Χανταμπάκη

Φωτιά πήρε το διαδίκτυο μετά την αποπομπή του Σπαλιάρα από τους «Διασήμους» στο «Survivor»!f1 122 Αιχμηρά σχόλια στο twitter και πυρά κατά του φίλου του Στέλιου Χανταμπάκη

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εξοστρακίστηκε από την ομάδα των «Διασήμων» και το twitter πήρε φωτιά! Για ακόμα μία φορά, οι διαρροές από τον Αγιο Δομίνικο επιβεβαιώθηκαν και έτσι το μοντέλο ήταν αυτό που με τέσσερις ψήφους αποφασίστηκε να αλλάξει παραλία!

«Μου αρέσει το μπλε περισσότερο από το κόκκινο» είπε ο ίδιος σχολιάζοντας την ψήφο των συμπαικτών του, ενώ πρόσθεσε με δηκτικό ύφος: «Και τα παιδιά φαίνεται ότι έχουν πολύ αληθινές σχέσεις μεταξύ τους, πιθανόν να ταιριάζω καλύτερα. Θα δείξει…».

Με αυτό το σχόλιο άνοιξε ο ασκός του Αιόλου! Θαυμαστές του -που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο από την είσοδό του στο παιχνίδι- αλλά και γνωστά πρόσωπα της showbiz τάχθηκαν υπέρ του νέου «Μαχητή», σε πολλές περιπτώσεις με καυστικά σχόλια. Πρώτη και καλύτερη σχολίασε η Ναταλία Γερμανού: «Α, ρε Σπαλ! Η καλοσύνη θα σου μείνει».

Διαδοχικά, ο ένας celebrity μετά τον άλλον πήραν θέση. «Οπως τον βλέπετε, αυτός ακριβώς είναι και στην πραγματική του ζωή. Και σ’ όποιον αρέσει. Οι “Διάσημοι” μόλις έδιωξαν τον μόνο πραγματικά διάσημο» ήταν το σχόλιο του Χάρη Σιανίδη και στο ίδιο mood κινήθηκε και ο Νίκος Αναδιώτης: «Είναι το παιχνίδι των ανατροπών, αφού έχει αλλάξει ομάδα ο πιο μαχητής από τους “Μαχητές” και ο πιο διάσημος από τους “Διασήμους”!».

«Ενα μάτσο ημιάγνωστοι»

Για τον Γιάννη Βαρδή τα πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα: «Από σήμερα αλλάζω σε “Μαχητές” με Σπαλ». Θέση πήρε και ο στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Ενα μάτσο ημιάγνωστοι φέρει τόσο βαρέως τον τίτλο “Διάσημοι”, που είναι λογικό να ενοχλείται από τον αντικειμενικά διασημότερο».

f2 223

Το μοντέλο Ζώης Σημαντήρας, πάλι, δήλωσε ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη, την οποία σχολίασε: «Πιο πολύ έχω στενοχωρηθεί με τον Χανταμπάκη. Αυτό που δεν κατάλαβαν πολλοί χθες είναι ότι έγραψε “Σπαλ”. “Σπαλ” λέμε τον Γιάννη μόνο εμείς, οι φίλοι του, και όσοι έχουν δουλέψει σε επιδείξεις μαζί του… Νομίζω ότι το έκανε επίτηδες, για να το καταλάβει. Το είδε ο Γιάννης και γέλασε… λέει “Σπαλ” γράφει εκεί. Το έκανε για να το καταλάβει ο Γιάννης και αυτό μου κακοφάνηκε» αποκάλυψε.

Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΡΑΓΚΜΠΙ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!

f3 179

Μετά το γκρουπ Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι στο facebook, όπου έχουν μαζευτεί όλοι οι θαυμαστές του Πάνου Αργιανίδη από το «Survivor», ένας νεαρός καλλιτέχνης, ο Floe (Γιώργος Παγιατάκης), έκανε τον παίκτη… τραγούδι! «Είμαι μάνατζερ ράγκμπι, αστέρια στην μπλούζα μου επάνω, στο σκοτάδι να λάμπει, είμαι μάνατζερ ράγκμπι, άσ’ τους να τρώνε καρύδες, εγώ αστακό με γουασάμπι» λέει η εισαγωγή του κομματιού και συνεχίζει με… μπηχτές για τους υπόλοιπους «Μαχητές»!

«Με ζηλεύουνε, με μισούν, μ’ αντιγράφουνε, με φθονούν, μισθοφόροι της πλάκας, να πάνε να γ*$#@*ν» αναφέρεται στη συνέχεια, ενώ ο δημιουργός -ο οποίος μιλάει σε πρώτο πρόσωπο, σαν να είναι ο Πάνος- «καρφώνει» τόσο τους «Μαχητές» όσο και τους «Διασήμους». «Με βήματα μεθοδικά, ασυλία θα πάρω ξανά. Δεν μετανιώνω για τίποτα, Ελισάβετ θα δώσω στεγνά. Ολα τα αδέρφια μαζί μου, τον Κύπριο έχω τσιράκι, όλη Ελλάδα δική μου, ποιος γ@#*@# τον Χανταμπάκη» συνεχίζει τραγουδώντας.
Αλλά και στα σχόλια στο YouΤube οι χρήστες δεν πάνε πίσω, καθώς αποθεώνουν τον μάνατζερ ράγκμπι, τον οποίο θέλουν να τον δουν μέχρι και νικητή!


offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...