«Φιλότιμο» αξίας 1.840.000 ευρώ από Ελληνοαυστραλό σεφ!

Ο σεφ δήλωσε συντετριμμένος, επειδή τους απογοήτευσε στο κομβικό θέμα των πληρωμών, διαβεβαιώνοντας το προσωπικό του ότι εργάζεται σκληρά για να επανορθώσει

Τιμώντας το «φιλότιμο», που είναι και το σύνθημά της εταιρίας του, ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός σεφ Τζορτζ Καλομπάρης όχι μόνο ζήτησε δημόσια συγγνώμη που τα τελευταία έξι χρόνια πλήρωνε πολύ λιγότερο απ’ ό,τι όφειλε πολλούς από τους εργαζομένους του, αλλά άρχισε και τη διαδικασία επιστροφής των οφειλομένων.

Στα 162 από τα 430 άτομα που εργάζονται αυτόν τον καιρό στα εστιατόριά του σεφ, ο οποίος έγινε διάσημος στην Αυστραλία χάρη στη συμμετοχή του ως κριτής στο «MasterChef», ο Καλομπάρης όφειλε περίπου 11.350 ευρώ κατά μέσο όρο, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά το 1.840.000 ευρώ. Πρόκειται, όπως ανέφερε σε e-mail του προς το προσωπικό του, για οφειλόμενα από το 2011 έως σήμερα.

Η εταιρία του MAdE Establishment απέδωσε το συμβάν σε λανθασμένο υπολογισμό στις πληρωμές των υπερωριών, που είχαν ως αποτέλεσμα 162 από τους εν ενεργεία εργαζομένους να πληρώνονται λιγότερο από όσο έπρεπε, ενώ περίπου οι μισοί από τους 430 υπαλλήλους να λαμβάνουν περισσότερα από τα οφειλόμενα.

Ο σεφ δήλωσε συντετριμμένος, επειδή τους απογοήτευσε στο κομβικό θέμα των πληρωμών, διαβεβαιώνοντας το προσωπικό του ότι εργάζεται σκληρά για να επανορθώσει.
Η MAdE Establishment ανακοίνωσε ότι έδωσε τα οφειλόμενα στους 162 υπαλλήλους της και ότι προσπαθεί να έρθει σε επαφή με πρώην εργαζομένους της. Οσοι, πάλι, έλαβαν περισσότερα χρήματα δεν θα χρειαστεί να τα επιστρέψουν.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ