Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 6 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και…

ΚΡΙΟΣ: Αν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς όμως να διαλαλείτε τις γνώσεις σας. Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ.

ΤΑΥΡΟΣ: Οταν γνωρίζετε ότι κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σας έχουν προβλήματα, φροντίστε να είστε ευγενικοί μαζί τους. Οργανώστε τα επαγγελματικά σας με καλύτερο τρόπο, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν θέλετε να ξεφύγετε από την ανία που σας προκαλούν γνωστά σας πρόσωπα, ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Πριν πάρετε οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον σας, θα ήταν χρήσιμο να ακούσετε τι έχουν να σας πουν όλες οι πλευρές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε μια σχέση που υπάρχει στον ορίζοντα από άλλη οπτική γωνία, περισσότερο φιλική. Κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις σας απαιτούν ειδικές ενέργειες. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας αρέσει για να δώσετε χρώμα στην καθημερινότητά σας.

ΛΕΩΝ: Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει. Μια ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση που υπάρχει στη ζωή σας θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Μη βάλετε σε μεγεθυντικό φακό τη ζωή ενός πολύ καλού φίλου σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν κάτι σάς χαλάει, μη ρίχνετε τη διάθεσή σας, απλώς υιοθετήστε πιο πρακτικό πνεύμα. Το ότι σας αρέσει να είστε αποφασιστικοί στον ερωτικό τομέα δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, γιατί πιθανώς θα είναι λανθασμένες.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε σαφείς θέσεις απέναντι στα γεγονότα που εξελίσσονται, αντί να μένετε αμέτοχοι ή παρατηρητές. Μιλήστε ανοιχτά για ό,τι σας ενοχλεί, γιατί αυτό που φταίει και προκαλούνται συχνά παρεξηγήσεις είναι πως δεν τολμάτε να εκστομίζετε αυτά που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα κι όταν οι άλλοι δεν έχουν τρόπους, εσείς δείξτε καλή συμπεριφορά και ανωτερότητα. Για να μπείτε στο σκεπτικό των ατόμων που συναναστρέφεστε προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα προβαίνοντας σε αναλύσεις και όχι κάνοντας υποθέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δώστε πρωτοβουλίες και στους άλλους και επιδιώξτε να αλλάξτε τη νοοτροπία του δυνατού. Επειδή το ταίρι σας κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα προσωπικά του θέματα, δεν πρέπει να τον αγχώνετε ακόμα περισσότερο με την κριτική σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να νιώσετε περισσότερο ισορροπημένοι βρεθείτε με ένα άτομο που είναι σε θέση να σας βοηθήσει. Μπορεί η πίστη που έχετε προς τους συνεργάτες σας να κάνει θαύματα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις που δίνετε μεταξύ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια επαγγελματικά ανοίγματα που δεν έχετε καλοσκεφτεί θα σας κάνουν επιφυλακτικούς. Νιώθετε πως η σχέση σας με το ταίρι σας πηγαίνει όλο προς το καλύτερο και δεν έχετε άδικο, αφού ο συνδυασμός σας είναι από τις καλύτερες περιπτώσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε να συνεργαστείτε μόνο με άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης σας. Επιλύστε όσο γίνεται πιο σύντομα κάποια θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, γιατί όσο τα αφήνετε τόσο θα γίνονται το μόνιμο θέμα απασχόλησής σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...