Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η ώρα του εισαγγελέα για την Παπαρίζου

Κορυφώνεται ο πόλεμος του Μαυρίδη με τη «Νumber One» τραγουδίστρια • Η έρευνα δικαστικού πραγματογνώμονα, η αγωγή του πρώην συντρόφου της για τα κέρδη της εταιρίας τους και τα «καρφιά» του Τόνυ για τα ακριβά φορέματα

Ο Τόνυ ζητεί συνολικά περίπου 280.000 ευρώ από τα κέρδη που του αναλογούν

Ο πρώην σύντροφός της λέει ότι κυκλοφορούσε με τζιν, όταν η Ελενα ξόδευε 70.000 ευρώ για τα φορέματά της

4rferfggΣτον διορισμό δικαστικού πραγματογνώμονα με ειδικότητα οικονομολόγου που θα διερευνήσει τα οικονομικά στοιχεία της Ελενας Παπαρίζου προχώρησε ο πταισματοδίκης Αθηνών! Είχε προηγηθεί παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών για προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει διαπράξει κακουργηματικού χαρακτήρα υπεξαίρεση, όπως κατήγγειλε ο μουσικός παραγωγός Τόνυ Μαυρίδης με τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της τον περασμένο Νοέμβριο.

Από τη
Ρούλα Κουσκουρή

Ο δικαστικός πραγματογνώμονας φέρεται να ολοκλήρωσε την έρευνα και, έχοντας ελέγξει τα στοιχεία, συνέταξε έκθεση πραγματογνωμοσύνης, την οποία παρέδωσε την περασμένη Πέμπτη στον πταισματοδίκη. Εκείνος αναμένεται να τη στείλει άμεσα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν θα ασκήσει ποινική δίωξη ή όχι εναντίον της Ελενας Παπαρίζου. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να ζητήσει και περαιτέρω στοιχεία από τον δικαστικό πραγματογνώμονα.

Υστερα από έρευνα η πλευρά του Μαυρίδη βρήκε επιπλέον στοιχεία, γι’ αυτό κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση, ζητώντας και άλλα 30.000 ευρώ. Δηλαδή, απαιτεί συνολικά περίπου 280.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρία με την επωνυμία ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., στην οποία εταίροι είναι ο ίδιος και η Ελενα Παπαρίζου.

Διάρκεια λειτουργίας

Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η διάρκεια της εταιρίας ορίστηκε στα 20 έτη, αρχής γενομένης από τις 7 Μαρτίου του 2005, και η Ελενα Παπαρίζου συμμετείχε με ποσοστό 80%, ενώ ο Τόνυ Μαυρίδης με 20%. Οπως ισχυρίζεται ο γνωστός μάνατζερ, τα κέρδη της συγκεκριμένης εταιρίας για τα έτη από το 2005 έως και το 2011 ανέρχονται σε ποσό που ξεπερνά τα 800.000 ευρώ.

4r3qwt 1Ο Τόνυ Μαυρίδης αναφέρει στην αγωγή του ότι εργάστηκε πραγματικά και ουσιαστικά όλο το διάστημα λειτουργίας της συγκεκριμένης εταιρίας για την επίτευξη των σκοπών της, που ήταν η διαχείριση και η προστασία των περιουσιακών, πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων της γνωστής τραγουδίστριας. Αλλωστε, ήταν μάνατζέρ της ως και το 2011, οπότε χώρισαν. Μετά τον χωρισμό τους έγιναν προσπάθειες να διευθετήσουν σε πνεύμα φιλικής διάθεσης τις οικονομικές και τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, κάτι που τελικά δεν ευοδώθηκε.

Μερίδιο

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο υπόμνημα που κατέθεσε η πλευρά της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν αρνείται την ύπαρξη των κερδών. Ομως υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις πως ο μουσικός παραγωγός δεν πήρε το μερίδιο που του αναλογούσε από αυτά, καθώς τότε συζούσε με την Παπαρίζου.

Οπως αναφέρεται, επειδή ο Μαυρίδης ήταν άνεργος, ξόδεψαν τα χρήματα από κοινού για τη διαβίωσή τους, όταν ήταν ζευγάρι και ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη.

4r3qwt 2Ομως ο Τόνυ Μαυρίδης προσκόμισε στοιχεία που δείχνουν ότι έχει περισσότερους από 20 χρυσούς δίσκους στο ενεργητικό του ως μουσικός παραγωγός, από τους οποίους έχει αποκομίσει πολλά χρήματα και έχει δηλώσει υψηλά έσοδα.

Οπως υποστηρίζει, μάλιστα, η ζωή του ήταν όπως ενός μέσου ανθρώπου, ζούσε ήσυχα, φορώντας ένα μπλου τζιν και μια μπλούζα.

Αντίθετα, αναφέρει ότι η Ελενα Παπαρίζου είχε διαφορετικό τρόπο διαβίωσης και επισημαίνει χαρακτηριστικά ότι ξόδευε μεγάλα ποσά για την εμφάνισή της, αγοράζοντας φορέματα που κόστιζαν από 50.000 έως 70.000 ευρώ!

Το χρονικό της δικαστικής διαμάχης

Μπορεί μετά τον χωρισμό τους η Ελενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης να έκαναν καινούργια αρχή στην προσωπική τους ζωή, ωστόσο η διαμάχη τους συνεχίζεται σκληρή στις αίθουσες των δικαστηρίων. Οι δυο τους ήταν ζευγάρι για 12 ολόκληρα χρόνια και η κοινή περιουσία τους ήταν μεγάλη. Οσο κι αν προσπάθησαν να τα βρουν, στάθηκε αδύνατον και τώρα θα κληθούν να βρουν τη χρυσή τομή μέσω της δικαστικής οδού.

Μετά την πρόσφατη ανταλλαγή εξωδίκων σχετικά με την πολυτελέστατη μεζονέτα, εμβαδού 183 τ.μ., στη Γλυφάδα, την οποία απέκτησαν από κοινού και εξ αδιαιρέτου το 2006 με δάνειο 520.000 ευρώ, ο μουσικός παραγωγός και μάνατζερ προχωρά ακόμη ένα βήμα, καταθέτοντας αγωγή κατά της γνωστής τραγουδίστριας και ζητώντας 250.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν από την ετερόρρυθμη εταιρία, στην οποία εταίροι είναι τόσο ό ίδιος όσο και η Ελενα Παπαρίζου.

esr 1211 001 cmyk 2 0Σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, ο Τόνυ Μαυρίδης ζητεί να του καταβληθεί για το οικονομικό έτος 2006 ποσό 20.760.90 ευρώ, για το 2007 ποσό 23.302.91 ευρώ, για το 2008 50.586,77 ευρώ, για το 2009 29.112,84 ευρώ, για το 2010 ποσό 76.435,54 ευρώ, για το 2011 34.593,44 ευρώ και για το 2012 ποσό 11.456.80 ευρώ. Συνολικά, δηλαδή, 246.249,20 ευρώ.

«Παρά τις προσπάθειες να επιλυθεί εξωδικαστικά η μακροχρόνια αντιδικία, δεν κατέστη δυνατή η εξεύρεση λύσης, οπότε πλέον απευθυνθήκαμε στα αστικά δικαστήρια, τα οποία θα αποφανθούν οριστικά για την αντιδικία αυτή» δήλωσε στην «Espresso» ο δικηγόρος του Τόνυ Μαυρίδη Πέτρος Καϊμακάμης.

Με την άποψη ότι η διαμάχη οδηγείται πλέον προς τα δικαστήρια και ότι θα υπάρξουν ακόμη αρκετά επεισόδια έως ότου λυθεί συμφωνεί και η δικηγόρος της Ελενας Παπαρίζου, η Πολυξένη Παπαϊωάννου: «Πράγματι, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξευρεθεί λύση εξωδικαστικά και δεν κατέστη δυνατόν. Τώρα, πλέον, τη λύση θα τη δώσουν τα δικαστήρια» δήλωσε στην «Espresso».

offer

{{-PCOUNT-}}24{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...