Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 7 Απριλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Προτού δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε. Μη βιαστείτε να…

ΚΡΙΟΣ: Για να πετύχετε αυτά που θέλετε εκμεταλλευτείτε την επιμονή σας και αφήστε στην άκρη τον εκνευρισμό. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αμφισβητούν την αξία σας, αλλά λάβετε υπόψη τις συμβουλές φίλων, που σας ξέρουν καλά.

ΤΑΥΡΟΣ: Προτού δώσετε τα χέρια σε μια συνεργασία, πρέπει να προβληματιστείτε. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ό,τι θα σας προτείνουν, γιατί θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα, το οποίο ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε ό,τι αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάντε πιο προσεκτικές επιλογές και κινήσεις. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό σας τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή από επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τολμήστε να πείτε ό,τι έχετε έξω από τα δόντια, γιατί όταν προσποιείστε δεν είστε ο εαυτός σας. Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας δεν θα πάθουν τα νεύρα σας.

ΛΕΩΝ: Επειδή τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα, να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε. Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να μην πλήττετε και να μην ψυχοπλακώνεστε, βρείτε τρόπους να περνάτε εποικοδομητικά. Δημιουργούνται αλλαγές στις οικογενειακές σας σχέσεις. Να είστε συγκρατημένοι, γιατί, αν ξεσπάσετε, κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε από άτομα που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη λογική που διαθέτετε για να λύσετε κάποια προβλήματα που σας ταλανίζουν. Η επικοινωνία σας θα κυμανθεί σε ιδιαίτερα καλά επίπεδα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προβείτε σε καινούργιες γνωριμίες και να εδραιωθείτε κοινωνικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν κάνετε πρακτικές κινήσεις, δεν θα σας δημιουργηθεί ούτε φόβος ούτε άγχος. Ενισχύστε το αίσθημα της σταθερότητας στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε περισσότερο γενναιόδωροι με τα αισθήματά σας, εάν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις για λάθος λόγους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφήστε στην άκρη τον συντηρητισμό σας για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει δημιουργηθεί με οικεία πρόσωπα. Δώστε τον καλύτερό σας εαυτό για να τους αποδείξετε ότι δεν τους πολεμάτε, αλλά είστε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε ψυχική ικανοποίηση στις συναναστροφές σας με τους φίλους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι αλλαγές που θέλετε αλλά και αυτές που δεν περιμένετε θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο, και θα είναι για καλό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βγείτε έξω και διασκεδάστε με τους φίλους σας, όμως μην είστε υπερβολικοί στις εκφράσεις των συναισθημάτων σας. Το αίσθημα της αυτοσυντήρησης που σας χαρακτηρίζει θα σας δώσει ένα συγκροτημένο και σταθερό περιβάλλον, ώστε να πατάτε γερά στο έδαφος.

ΙΧΘΥΕΣ: Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας αλλά και να κλείσετε καινούργιες συνεργασίες. Μη δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δεν σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...