Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Εφιαλτική νύχτα για τον ξενοδόχο των celebrities!

Ο Πάρης Λιάκος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Σύρου έπειτα από καταγγελίες για πολεοδομικές παραβάσεις στο «Cavo Tagoo» της Μυκόνου

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ο Mr «Cavo Tagoo», ο μεγαλοξενοδόχος της Μυκόνου Πάρης Λιάκος, ο οποίος κατηγορείται ότι έχτιζε ένα δεύτερο ξενοδοχείο μέσα στην υπάρχουσα κατασκευή του ξενοδοχείου των διασήμων με άδεια που αφορούσε αλλαγή κουφωμάτων και ελαιοχρωματισμούς!

Ο επιχειρηματίας και βραβευμένος αρχιτέκτονας συνελήφθη στο πεντάστερο ξενοδοχείο, του οποίου είναι ιδιοκτήτης από το 2010, όταν εντοπίστηκαν σε αυτό πολεοδομικές παραβάσεις ύστερα από καταγγελίες.

Οι αστυνομικές Αρχές συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω και επτά εργάτες, όλοι μέλη συνεργείου που εκτελούσε τις σχετικές οικοδομικές εργασίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν στην ιστοσελίδα Liakos and Associates Architects, ο αρχικός σχεδιασμός του ξενοδοχείου «Cavo Tagoo» αφορούσε 80 δωμάτια. Ο ξενοδόχος-αρχιτέκτονας και οι εργάτες, αφού πέρασαν τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Σύρου, από όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να δικαστούν στις 20 Απριλίου.

f1

Το «Cavo Tagoo» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ξενοδοχεία του νησιού των ανέμων, αφού το προτιμούν τουρίστες από όλον τον κόσμο, και είναι από τα αγαπημένα τόσο των εγχώριων διασημοτήτων όσο και αστέρων του διεθνούς τζετ σετ.

Αρχιτεκτονικό στολίδι

Χαρακτηρίζεται αρχιτεκτονικό στολίδι στο κυκλαδίτικο σκηνικό της κοσμοπολίτικης Μυκόνου, είναι λευκό, ως φυσική προέκταση του τοπίου που το περιβάλλει, και είναι χτισμένο αμφιθεατρικά σε μια βραχώδη πλαγιά, από την οποία ο ένοικος μπορεί να θαυμάσει τη μαγευτική θέα του Αιγαίου, ενώ αχνοφαίνεται και το νησί της Δήλου.

Οι ευρύχωροι και εντυπωσιακοί χώροι του προσφέρουν πολυτέλεια και άνεση στους διάσημους επισκέπτες του, οι οποίοι βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να μπορέσουν να απολαύσουν το κοκτέιλ τους στο εξωτικό lounge bar δίπλα στην πισίνα, να χαλαρώσουν στο κατάλευκο αναπαυτικό σαλόνι, να ξεκουραστούν στα δωμάτια που θυμίζουν ανάκτορα και στις τεράστιες σουίτες που περιέχουν spa και έχουν θέα το γαλάζιο της θάλασσας! Μπορούν ακόμα να γυμναστούν στην ειδική αίθουσα και να φάνε στο εστιατόριο με τις περίεργες γαστρονομικές προτάσεις. Πέρυσι, αφιέρωμα της αεροπορικής εταιρίας Qantas κατέταξε το «Cavo Tagoo» στη λίστα με τα καλύτερα καταλύματα παγκοσμίως. 

f3 0

Με την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος, έγινε ένα «φρεσκάρισμα» στους χώρους και ανανεώθηκε η εμφάνισή του με την υπογραφή του αρχιτέκτονα και νέου «αφεντικού» του Πάρη Λιάκου. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τον τελευταίο καιρό ολοένα πληθαίνουν οι αναφορές και οι καταγγελίες για «όργιο» αυθαίρετων κατασκευών στη Μύκονο, οι οποίες σε ορισμένες περιπτώσεις γίνονται σχεδόν ανενόχλητα, με τις αρμόδιες Αρχές να κάνουν τα… στραβά μάτια!

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...