Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια στη σχολική ψυχολογία

Με την υπογραφή της Bright Academy (https://www.brightacademy.gr/) και σε...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους...

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...

«Ο πρώτος από εμάς»: Οι κυκλοθυμίες του Άλκη, αρχίζουν να ανησυχούν την...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο πρώτος...

Αγρια δολοφονία γιατρού στο κέντρο!

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην οδό Μάρνη, όπως κι ένας 75χρονος συνταξιούχος στον Αγιο Παντελεήμονα

Τρόμος σκεπάζει την Αθήνα μετά την πρωτοφανή έκρηξη της εγκληματικότητας που χτύπησε «κόκκινο» το βράδυ της Τετάρτης, όταν διαπιστώθηκε, σε διάστημα λίγων ωρών, ότι δύο ανυπεράσπιστοι ηλικιωμένοι βρήκαν φρικτό θάνατο στα χέρια κακοποιών που εισέβαλαν στα σπίτια τους για να τους ληστέψουν!

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Μάλιστα, οι δράστες του ενός εγκλήματος συνελήφθησαν άμεσα και αποκαλύφθηκε πως ο ένας είναι δραπέτης φυλακών.

Η πρώτη δολοφονία έγινε σε διαμέρισμα του έκτου ορόφου στην οδό Μάρνη, με θύμα έναν 75χρονο συνταξιούχο γιατρό, ο οποίος το χρησιμοποιούσε τόσο ως κατοικία όσο και ως ιατρείο.

Οι δράστες το γνώριζαν και έκλεισαν τηλεφωνικά ραντεβού με τον ανδρολόγο Χρήστο Φωτίου για το βράδυ της Τετάρτης με το πρόσχημα ότι ήθελαν να τους εξετάσει.

Τον χτυπούσαν στο κεφάλι

Οταν βρέθηκαν στο διαμέρισμα-ιατρείο οι δύο 57χρονοι κακοποιοί, ένας Ελληνας και ένας Ρουμάνος, ακινητοποίησαν τον άτυχο γιατρό και άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι, ζητώντας να τους αποκαλύψει πού είχε χρήματα.

Τη φασαρία και τις κραυγές πόνου του ηλικιωμένου άκουσε ένας γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε την Αμεση Δράση. Ομως, οι αδίστακτοι κακοποιοί είχαν ήδη καταφέρει να δέσουν τον 75χρονο γιατρό στο κρεβάτι του και να τον φιμώσουν, χρησιμοποιώντας ένα κασκόλ. Αυτό στάθηκε μοιραίο για τη ζωή του, καθώς του έκλεισαν τις αναπνευστικές οδούς, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα και να βρει βασανιστικό θάνατο από ασφυξία!

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν σε λίγα λεπτά στην πολυκατοικία και ανέβηκαν αμέσως στον έκτο όροφο για να μπουν στο διαμέρισμα του γιατρού. Ομως, οι δολοφόνοι τούς αιφνιδίασαν και τους απείλησαν με μαχαίρια στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν τρέχοντας από τις σκάλες! Οι αστυνομικοί τούς καταδίωξαν και κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν κοντά στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ρουμάνος, που είχε αποδράσει από τις Φυλακές Κορυδαλλού τον περασμένο Φεβρουάριο, παραδέχτηκε τη συμμετοχή του στο έγκλημα, ενώ, αντιθέτως, ο Ελληνας συνεργός του αρνείται ότι είχε οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία.

Σε προχωρημένη σήψη

Η δεύτερη δολοφονία διαπράχθηκε σε ένα διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Αλκαμένους στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου βρέθηκε νεκρός σε κατάσταση προχωρημένης σήψης ένας 75χρονος συνταξιούχος, ο οποίος κατοικούσε μόνος. Την Αστυνομία ειδοποίησαν γείτονές του, οι οποίοι είχαν πολλές ημέρες να τον δουν, όταν ενοχλήθηκαν από την έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το διαμέρισμά του. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον ηλικιωμένο άνδρα νεκρό μέσα στην κρεβατοκάμαρα σε ύπτια θέση και, όπως διαπίστωσε ο ιατροδικαστής, έφερε τουλάχιστον πέντε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη. Το σπίτι είχε ερευνηθεί και όλα δείχνουν ότι κίνητρο των δολοφόνων ήταν η ληστεία.

—-

q34tq34t«Ακούγαμε τις κραυγές του…»

Τα ουρλιαχτά αγωνίας και τρόμου του άτυχου ανδρολόγου, τη στιγμή που καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια, προκάλεσαν σοκ στους ενοίκους της πολυκατοικίας στην οδό Μάρνη.

«Ο άνθρωπος φώναζε “βοήθεια”, άκουγα κραυγές, αλλά εγώ μένω στον δεύτερο όροφο και εκείνος στον έκτο. Τον άκουγα να φωνάζει, ώσπου τελικά τον φίμωσαν και τον σκότωσαν! Η Αστυνομία ήρθε πολύ γρήγορα. Ηταν ένας καλός και ευγενικός κύριος» είπε στην «Espresso» ο Νίκος (φωτό δεξιά), ένοικος του δευτερου ορόφου.

«Αυτό που άκουσα ήταν ότι μπήκαν μέσα στο ιατρείο δύο τύποι για να τον ληστέψουν. Αυτός αντιστάθηκε και φώναξε “βοήθεια” και, για να τον κάνουν να μη φωνάζει, τον στραγγάλισαν! Εμενε πολλά χρόνια εδώ, ήταν πολύ καλός, βοηθούσε όλους τους ανθρώπους» ανέφερε ένας πολύ καλός φίλος του θύματος, ο κ. Κώστας (φωτό αριστερά).

Συγκλονισμένη είναι και η τοπική κοινωνία στον Αγιο Παντελεήμονα, καθώς το ίδιο βράδυ βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη η σορός ενός 75χρονου μέσα στο διαμέρισμά του.

«Ηταν ένας ήσυχος άνθρωπος, δεν είχε δημιουργήσει ποτέ κάποιο πρόβλημα» είπε στην «Espresso» η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...