Γλέντησαν στο… πρώτο τους πάρτι

Σεφερλής και Τσαβαλιά φαίνεται ότι διασκεδάζουν με τα νέα δημοσιεύματα περί (δήθεν) χωρισμού τους

Σεφερλής και Τσαβαλιά φαίνεται ότι διασκεδάζουν με τα νέα δημοσιεύματα περί (δήθεν) χωρισμού τους

Ποιο ζευγάρι της showbiz χωρίζει; Ο Μάρκος Σεφερλής και η Ελενα Τσαβαλιά, πάντως, όχι!

Παρά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν, για ακόμα μία φορά, να αντιμετωπίζουν κρίση στον γάμο τους, οι δυο τους εμφανίστηκαν την περασμένη Τρίτη το βράδυ χαμογελαστοί και αγαπημένοι στο θέατρο «Βέμπο», στην παράσταση «Το πρώτο μας πάρτι», η οποία τη συγκεκριμένη βραδιά ανέβηκε με σκοπό την ενίσχυση του ΤΑΣΕΗ (Ταμείο Αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).

Το ζευγάρι έδωσε το «παρών» κρατώντας σακούλες με διάφορα αντικείμενα και είδη ρουχισμού για βοήθεια και, αν κρίνουμε από τα χαμόγελά τους, πέρασαν υπέροχα με τα τραγούδια της μουσικοχορευτικής παράστασης!
Πάντως, η Ελενα Τσαβαλιά μιλώντας στην «Espresso» περισσότερο γέλασε παρά θύμωσε με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν (ξανά) να χωρίζει από τον Μάρκο.

«Δεν απαντώ σε ηλιθιότητες που γράφονται» σχολίασε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...