Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Ξανά ισόβια στη Βουλγάρα που είχε σκοτώσει τον καπετάνιο σύζυγό της

Μεγάλη ανατροπή φέρνει στην υπόθεση της 59χρονης Βουλγάρας, η...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 8-9 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο αν εξηγήσετε στον σύντροφό σας σε ποια σημεία συνεχίζετε να δυσκολεύεστε θα σταματήσει να κάνει σενάρια. Δημιουργήστε…

ΚΡΙΟΣ: Εάν συμβαίνουν κάποια πράγματα στο σπίτι ή στη δουλειά σας, μην τα χάνετε και μην πανικοβάλλεστε. Προσωρινό φόρτο στην εργασία σας μπορεί να δημιουργήσουν αλλαγές στα σχέδιά σας. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις. Στην ουσία ό,τι έχετε είναι ό,τι μεταφέρετε από τον εργασιακό σας χώρο. Μόνο η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μόνο αν εξηγήσετε στον σύντροφό σας σε ποια σημεία συνεχίζετε να δυσκολεύεστε θα σταματήσει να κάνει σενάρια. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δεν σας χωρίζει τίποτα, απλώς έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι, που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση ταυτόχρονα.

ΛΕΩΝ: Εάν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι -έστω και για λίγο-, γιατί το άγχος που έχετε από τα εργασιακά σας θέματα το μεταφέρετε στη σχέση σας. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και να σας κουράσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παγώνετε με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας να ξεπεράσετε τα προβλήματα. Φροντίστε να είστε πιο σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να μην υπάρξουν απρόοπτα στον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα. Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να σας αποδώσουν σύντομα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί να υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δεν δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν, οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να τον στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό το κράτος του πανικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά των γύρω σας μπορεί να σας αποκαρδιώνουν, αλλά και εσείς μη δίνετε πια τόση σημασία. Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπου μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δεν θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ό,τι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα βασανίζονται από διάφορα προβλήματα. Μείνετε στο σπίτι και χαλαρώστε, αντί να αναλώνεστε σε κοινωνικές δραστηριότητες που σας κουράζουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...