Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

«Θαύμα» για την Κόμισσα

Η τραγουδίστρια περιγράφει στην «Espresso» τον γολγοθά (!) που ανέβηκε μέχρι να καταφέρει να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά

«Επιτέλους, κρατώ στην αγκαλιά μου το θαύμα». Η Κόμισσα Κοντογιάννη αποκαλύπτει στην «Espresso» πως έγινε μητέρα για δεύτερη φορά. Ομως, δεν ήταν εύκολο. Η τραγουδίστρια, που έβαλε στην άκρη τη δουλειά της για να δημιουργήσει οικογένεια, ανέβηκε τον δικό της γολγοθά μέχρι να γεννηθεί ο γιος της.

«Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Επαθα αποκόλληση στον έκτο μήνα και την έβγαλα ξαπλωμένη στο κρεβάτι μέχρι τη μέρα που γέννησα. Πονούσα φριχτά εκείνο το διάστημα και προσευχόμουν να πάνε όλα καλά. Φοβήθηκα πολύ για το παιδί που είχα στα σπλάχνα μου» εξομολογείται. Η Κόμισσα παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2016 με τον επιχειρηματία Παναγιώτη Γλάστρα, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης. Η σχέση τους μετρούσε τότε περίπου έναν χρόνο και μόλις εκείνος της έκανε πρόταση γάμου, η τραγουδίστρια απάντησε θετικά, βάζοντας στην άκρη την καριέρα της. Λίγο αργότερα έμεινε έγκυος, γεγονός που ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού.

«Επαθα αποκόλληση»

«Δυστυχώς, τα προβλήματα ξεκίνησαν από τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Ο γιατρός μου Ευάγγελος Σαββόπουλος μου συνέστησε να μείνω στο κρεβάτι για να πάνε όλα καλά. Εγώ ακολούθησα τη συμβουλή του για περίπου έναν μήνα. Μετά, όμως, επειδή είμαι υπερκινητική, άρχισα να σηκώνομαι. Πρώτα στο σπίτι και μετά άρχισα να βγαίνω και έξω για τις δουλειές μου» συνεχίζει η Κόμισσα.

Οταν μπήκε στον έκτο μήνα της κύησης, η μοίρα τής έδειξε το άγριο πρόσωπό της. «Τότε έπαθα την αποκόλληση. Τρόμαξα πάρα πολύ και μέχρι να γεννήσω έμεινα στο κρεβάτι. Πέρα από τους πόνους, που ήταν φρικτοί στην αρχή, είχα και τύψεις. Τελικά με βοήθησε ο Θεός και πήγαν όλα κατ’ ευχήν. Πλέον τα έχω ξεχάσει όλα και είμαι ευτυχισμένη» αναφέρει η τραγουδίστρια, που στις 18 Μαρτίου μπήκε στην κλινική Γαία του Ιατρικού Κέντρου και έφερε στον κόσμο με καισαρική τομή το παιδί της, ένα υγιές αγοράκι 2.600 γραμμαρίων.

Σημειώνεται πως η Κόμισσα Κοντογιάννη έχει ακόμη έναν γιο, τον 16χρονο Γιώργο, από προηγούμενη σχέση της με τον ηθοποιό Τάκη Ανούση.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...