Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 10 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει

ΚΡΙΟΣ: Τακτοποιήστε σωστά τις σκέψεις σας και ενεργήστε ανάλογα με τις περιπτώσεις. Αναπτύξτε τις επικοινωνιακές ικανότητές σας και ευαισθητοποιηθείτε σε ένα θέμα που απασχολεί αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές. Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις διερχόμενες ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Η ενέργεια και η αγάπη που έχετε για τη ζωή θα είναι διάχυτες, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δεν θα νιώθουν ανία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας. Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί αφήστε τη να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Εξοπλιστείτε με μέσα και επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε θα μοιραστούν ισόποσα σε όλους τους τομείς της ζωής σας και έτσι δεν θα αφήσετε κανέναν παραπονεμένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, τόσο για το δικό σας καλό όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

ΖΥΓΟΣ: Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σχέσεις σας αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει πιο γρήγορα η καταξίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αναλύσετε τα πάντα. Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στον βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί κι αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δεν θα πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δεν θέλετε και δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι θα έχετε δημιουργήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δε θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη. Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και, καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και θα αντιδράσετε άμεσα.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην καταβάλλεστε από σκέψεις που το μόνο που σας δημιουργούν είναι άγχος. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής σας ζωής, καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...