Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Η Μπέτυ κέρδισε (ξανά) τις εντυπώσεις

Επιβλητική η σύντροφος του πρωθυπουργού με γόβες στιλέτο και κυπαρισσί φόρεμα στο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού προέδρου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Επιβλητική η σύντροφος του πρωθυπουργού με γόβες στιλέτο και κυπαρισσί φόρεμα στο δείπνο προς τιμήν του Γερμανού προέδρου

Στο δείπνο που δόθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Στάινμαγερ, ανάμεσα στο υπέροχο Πλάνο Mαλαγουζιά από τους αμπελώνες της Δράμας και τις μοβ πασχαλιές που στόλιζαν το τραπέζι, αλλά και τα τραγούδια των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι και Φραντς Σούμπερτ, που ακούστηκαν από την Παιδική Χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ξεχώριζαν οι κυρίες των… κυρίων!
Οι Σίσσυ Παυλοπούλου, Μπέτυ Μπαζιάνα και Μαριάννα Βαρδινογιάννη έκλεψαν την παράσταση.

Εχουν απόλυτο δίκιο όσοι λένε ότι πίσω από έναν πετυχημένο άντρα κρύβεται μια δυνατή γυναίκα. Η Μπέτυ Μπαζιάνα το αποδεικνύει. Η σύντροφος του πρωθυπουργού ήταν ομολογουμένως επιβλητική. Εμφανίστηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα με φόρεμα στις αποχρώσεις του κυπαρισσί, γόβες στιλέτο στο χρώμα του δέρματος, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε χαλαρό κότσο.

Η Σίσσυ Παυλοπούλου
Η Μπέτυ Μπαζιάνα είχε εγκάρδιες συνομιλίες με τη σύζυγο του Γερμανού προέδρου Ελκε Μπουντεμπέρντερ, ενώ η Σίσσυ Παυλοπούλου (η σύζυγος του Προκόπη Παυλόπουλου) απεδείχθη υπέροχη οικοδέσποινα.
Να σημειώσουμε ότι το ζεύγος Στάινμαγερ πέρασε πολύ όμορφα στην Αθήνα και ανάμεσα στα πρωτόκολλα και τις συναντήσεις βρήκε χρόνο να κάνει μια βόλτα και στον Λυκαβηττό!

Ευτυχισμένος πεθερός ο Ευάγγ. Αντώναρος!

me kori

Ευτυχισμένος πεθερός έγινε ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Η κόρη του Δάφνη, που ζει στο Λονδίνο, παντρεύτηκε στο Mayfair τον αγαπημένο της Ομάρ.

zeygari
Η όμορφη κόρη του Ευάγγελου, αγκαζέ με τον μπαμπά της, αντάλλαξε στο ληξιαρχείο όρκους αιώνιας πίστης, σε μια συγκινητική για τον πρώην υπουργό τελετή.
«Από την καρδιά μου τους εύχομαι παντοτινή ευτυχία, να είναι πάντα αγαπημένοι και καλά» είπε αμέσως μετά ο μπαμπάς της ωραίας νύφης.

Τετ α τετ με τον πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ

img 3191

Βουλευτές δέχθηκε ο πρέσβης των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στην αμερικανική πρεσβεία. Οι Μάριος Σαλμάς, Μάνος Κόνσολας, Θανάσης Μπούρας, Μαρία Αντωνίου (Ν.Δ.), Μάριος Γεωργιάδης (Κεντρώοι) και Ελένη Αυλωνίτου (ΣΥΡΙΖΑ) συναντήθηκαν με τον δραστήριο πρέσβη και συζήτησαν για ομογένεια και όχι μόνο. «Είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις, στο κοινό πλαίσιο των σχέσεων και των παραδόσεων των δύο χωρών Ελλάδος και Αμερικής, σχέσεις που συμβάλλουν δημιουργικά στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο χωρών» μας λέει η βουλευτής Μαρία Αντωνίου. Ο Τζέφρι Πάιατ είναι ένας ζεστός άνθρωπος που, όπως παρακολουθούμε, μπαίνει σταδιακά στην καρδιά της ελληνικής ζωής, ενεργά και με χαρά.

Με τα διδυμάκια τους στη Σχολή της Χάλκης

img 3199

Τα διδυμάκια, ο Αργύρης και ο Σπύρος, της Ρεγγίνας και του Γιώργου Κουμουτσάκου πήγαν στη Θεολογική σχολή της Χάλκης. Η οικογένεια του βουλευτή της Ν.Δ. βρέθηκε σε αυτόν τον μοναδικό χώρο και τα δύο 11χρονα αγόρια ενθουσιάστηκαν με αυτά που άκουσαν για την ιστορία της σχολής. 
Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Προύσης κ. Ελπιδοφόρος ξενάγησε την οικογένεια και πρότεινε στα δίδυμα να κάνουν μια βόλτα με άμαξα γύρω από τη σχολή. Ετσι, περιηγήθηκαν στους κήπους της σχολής και θαύμασαν το ναΰδριο της μονής στο Μεγάλο Συνοδικό και τη βιβλιοθήκη της σχολής.
Κι επειδή μιλάμε για οικογενειακές βόλτες, ο σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ. Σπήλιος Λιβανός, αν και με ραγισμένο χέρι, βρέθηκε με τον γιο και τη γυναίκα του στη συναυλία των Apocalyptika στο Γκάζι. Ροκάς ο Σπήλιος.

(!)

patoulis 0

Μαραθώνιος εδώ, μαραθώνιος εκεί, αλλά αυτός που πάλι ξεχώρισε είναι ο… δήμαρχος στον μαραθώνιο. Σου λέει «έχουμε πήξει που έχουμε πήξει στους μαραθωνίους, δεν τον κάνουμε χρωματιστό;». Οπερ και εγένετο, κι ο Γιώργος Πατούλης από το Μαρούσι εμφανίστηκε με μπλε-κόκκινο μαλλί και λευκά γυαλιά. Μπροστά του η Μαρίνα «έσβησε» χθες!

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...