Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025

H Κοντοβά στα σοκάκια της Πάτμου

Στην Πάτμο ταξίδεψε η Χριστίνα Κοντοβά παρέα με αγαπημένα...

Το μοναδικό live της Johanna στην πλατεία Αριστοτέλους

Με καταγωγή από την Ελλάδα και τις ΗΠΑ, η...

«Να μ’ αγαπάς»: Η Μαρίλια Μητρούση και ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ μιλούν για...

Η νέα καθημερινή σειρά «Να μ’ αγαπάς» έρχεται να συγκινήσει...

Κώστας Μαρτάκης για Ηλία Ψινάκη: «Μπορεί να με είχε στο μυαλό...

Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι...

Σοκ από τον έκφυλο «Λουδοβίκο»

Η σειρά «Versailles» του BBC δείχνει τον Γάλλο βασιλιά στο κρεβάτι μαζί με πέντε άνδρες

Τα έργα -στο κρεβάτι- και οι ημέρες, αλλά κυρίως οι νύχτες στην αυλή του βασιλιά Ηλιου, όπως ξεδιπλώνονται στη σειρά εποχής του BBC με τίτλο «Versailles», έχουν σοκάρει επανειλημμένα το βρετανικό κοινό. Τώρα, όμως, η σκηνή που δείχνει τον Λουδοβίκο τον 15ο της Γαλλίας στο κρεβάτι με πέντε άνδρες έχει ξεσηκώσει έντονες αντιδράσεις και καταγγελίες για πορνογραφία σην… prime time.

Tο πλάνο που προκάλεσε βροχή παραπόνων από τους τηλεθεατές δείχνει τον αδερφό του βασιλιά Φίλιππο, δούκα της Ορλεάνης, μαζί με τον εραστή του, ιππότη της Λορένης, και τρεις αυλικούς. Σε άλλη σκηνή δε, που φαντάζει συγκριτικά σεμνή, ο βασιλιάς, τον οποίο υποδύεται ο Τζορτζ Μπλάγκντεν, εμφανίζεται σε γυμνές περιπτύξεις με την ερωμένη του Μαντάμ ντε Μοντεσπάν, την οποία ενσαρκώνει η Αννα Μπριούστερ.

Ακόμα και στα τρέιλερ της σειράς, όπου ο βασιλιάς «προσκαλεί» τους τηλεθεατές σε μια αυλή, όπου κυριαρχούν η «διαφθορά», το «σκοτάδι», ο «πειρασμός» και οι «δολοφονίες», δεν φαίνεται να γίνεται καμία προσπάθεια μείωσης του γυμνού.

Πολλοί φορείς έχουν κατηγορήσει το κρατικό BBC ότι παίζει με τα πιο ταπεινά ένστικτα του κοινού, και μάλιστα στην prime time, αφού ο νέος κύκλος της σειράς θα μεταδίδεται στις 21.30, ξεκινώντας από την Παρασκευή 21 Απριλίου στο BBC 2.

«Το BBC μπορεί να έχει επιλέξει να χαρακτηρίζει το “Versailles” δράμα εποχής, αλλά ένα πρόγραμμα που δείχνει τόσο απροκάλυπτες σκηνές σεξ, είναι απλά πορνογραφία που σερβίρεται με άλλη βιτρίνα» καταγγέλλει χαρακτηριστικά ο Νόρμαν Γουέλς της οργάνωσης Family Education Trust.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δούκισσα Νομικού: Σηκώνει τσουνάμι στις Μαλδίβες

Νέες φωτογραφίες με μαγιό μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού με...

Πάνος Σολωμός: Στη φυλακή ο αφάνας της Φίνου

Δεν μπήκε μόνο σε δικαστικές περιπέτειες, αλλά έφτασε να...

Ζουγανέλη: «Εψαχνα να βρω τρόπο να πάω παρακάτω»

Για την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της και...

«Πήγα στο “Survivor” γιατί η τράπεζα θα μου έπαιρνε το αμάξι»

Στη συμμετοχή του στο «Survivor» και στις οικονομικές δυσκολίες...

Η επανασύνδεση καλά κρατεί! Το ζευγάρι με το γιο του κάνουν διακοπές στη Μεσσηνία

Το γνωστό ζευγάρι πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του και όπως όλα δείχνε πολύ καλά έκανε.

Φάνη Πάλλη – Πετραλιά: Ολιγοήμερες διακοπές στην αγαπημένη της Σκόπελο

Η γιαγιά και κάποια από τα 11 εγγόνια ταξίδεψαν...

Αλλαγή σελίδας για τη «Super Κατερίνα»

Κρίσιμες αλλαγές για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον...
spot_img
spot_img