Εκατομμυριούχος στο Τζόκερ με 11 €!

Ο υπερτυχερός στις Σέρρες κέρδισε χάρη στο μαγικό δελτίο 2.500.000 ευρώ

Ο υπερτυχερός στις Σέρρες κέρδισε χάρη στο μαγικό δελτίο 2.500.000 ευρώ

Λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα έκανε «Ανάσταση» ένας Σερραίος, που κέρδισε 2.500.000 ευρώ στο Τζόκερ με ένα δελτίο αξίας 11 ευρώ! Αυτός ήταν ο μοναδικός τυχερός στην τελευταία κλήρωση του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να βάλει στην τσέπη όλα τα κέρδη της πρώτης κατηγορίας.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Το δελτίο που κατέθεσε τον κάνει πλουσιότερο κατά 2.534.889 ευρώ, βοηθώντας τον να ξεχάσει από εδώ και στο εξής τι σημαίνει οικονομική κρίση. Το «χρυσό» δελτίο κατατέθηκε στο πρακτορείο της Δήμητρας Τσίντσιου, στην οδό Αμύντα 1.

«Ούτε εμφανίστηκε κάποιος στο πρακτορείο ούτε μας ενημέρωσε κανείς ότι είναι ο νικητής. Αλλά, γιατί να το κάνει, άλλωστε;» αναρωτήθηκε μιλώντας στην «Espresso» συγγενής της ιδιοκτήτριας του πρακτορείου, που από χθες το πρωί δεν προλάβαινε να σηκώνει το τηλέφωνο και να δέχεται συγχαρητήρια.

Δεν στήθηκε γλέντι

Για την ταυτότητα του νικητή μόνο εικασίες μπορεί να γίνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για ομαδικό δελτίο, πράγμα που σημαίνει ότι ο τυχερός έπαιξε μόνος του. Επίσης, οι αριθμοί δεν ήταν τυχαίας επιλογής αλλά επιλέχθηκαν από τον ίδιο τον παίκτη, ο οποίος κατάφερε να μαντέψει σωστά τον τρόπο με τον οποίο θα γινόταν εκατομμυριούχος! Πάντως, μια και διανύουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα, στο τυχερό πρακτορείο δεν στήθηκαν γλέντια, όπως συνηθίζεται.

«Χρειάζεται εγκράτεια. Δεν είναι μέρες για πανηγύρια» εξήγησαν οι υπάλληλοι του πρακτορείου, το οποίο λειτουργεί από το 1990. Μάλιστα, αυτή ήταν η τρίτη φορά που αναδεικνύει τυχερό. Κατά σύμπτωση και την προηγούμενη φορά οι νικητές του Εθνικού Λαχείου που προμηθεύτηκαν τον τυχερό λαχνό από το ίδιο πρακτορείο είχαν κέρδη ύψους 2.500.000 ευρώ.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ