Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Οπα» στην Ελλάδα για τον Τράβις Σκοτ

Ο Τράβις Σκοτ ξεσάλωσε στο Μεγανήσι με τραγούδια του...

Ο Πέτρος Συρίγος μάς ετοιμάζει κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά!

Κοτόπουλο γλυκόξινο με ανανά έφτιαξε ο Πέτρος Συρίγος στην...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

«Σασμός»: Η Μαρίνα νιώθει, ακόμη μία φορά, προδομένη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Γιώργος...

Τρέμουν για βεντέτα μετά το φονικό για τα βοσκοτόπια

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού βοσκού από τον ξάδελφο του πατέρα του, με τον οποίο καβγάδισε για τα βοσκοτόπια, τα χωριά του Ψηλορείτη ζουν μια ακόμη φορά με τον φόβο της βεντέτας! Ο 54χρονος δράστης έχει εξαφανιστεί και τον αναζητούν δυνάμεις της Αστυνομίας, που «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή, ενώ τα μέλη της οικογένειάς του έχουν απομακρυνθεί από το χωριό για λόγους ασφαλείας.

Το κακό έγινε γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής των Βαΐων, στη θέση Αόρι Μυλοποτάμου, κοντά στα Ανώγεια, όταν οι δύο συγγενείς, οι οποίοι κατοικούσαν σε διπλανά σπίτια, άρχισαν να διαπληκτίζονται για τα κτήματα. Ξαφνικά ο 54χρονος έβγαλε όπλο και πυροβόλησε τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη, ο οποίος έπεσε στο χώμα με διαμπερές τραύμα στο στήθος! Ο βαρύτατα τραυματισμένος νεαρός μεταφέρθηκε αρχικά με όχημα στο Κέντρο Υγείας, αλλά κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποιήθηκε μονάδα του ΕΚΑΒ με γιατρό, που κατευθυνόταν προς τα Ανώγεια.

Στο ύψος της Τυλίσου η κινητή μονάδα παρέλαβε τον τραυματία, με τον γιατρό να κρίνει ότι η κατάστασή του είναι πολύ σοβαρή λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας, ζητώντας να τεθούν σε ετοιμότητα τα χειρουργεία του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, αν και δεν εφημέρευε. Δυστυχώς, μόλις έφτασαν στο ύψος του ΠΑΓΝΗ, ο άτυχος 23χρονος υπέκυψε στα τραύματα που έφερε και μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αναστάτωση

Οι σκηνές που ακολούθησαν, με τους τραγικούς γονείς και τα τρία αδέλφια του παλικαριού να θρηνούν, ήταν σπαρακτικές. Στην περιοχή προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και έφτασαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες φρόντισαν να απομακρύνουν από το χωριό τα μέλη της οικογένειας του δράστη. Οπως έγινε γνωστό, αρκετές οικογένειες από τα Ανώγεια, που ζουν στο Ηράκλειο, έχουν πάει στο χωριό για να βοηθήσουν τις Αρχές και να προλάβουν μεγαλύτερο κακό.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι ο δράστης θα παραδοθεί τις επόμενες ώρες, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιβάλλον του υποστηρίζει πως και ο ίδιος ο 54χρονος δέχτηκε πυροβολισμούς, ενώ κατευθυνόταν στο σημείο, και το αυτοκίνητό του έχει ίχνη από σφαίρες. Αυτό διερευνάται, στο πλαίσιο της προανάκρισης που βρίσκεται σε εξέλιξη, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν τις συνθήκες της φονικής συμπλοκής. Μάλιστα, χθες, με το πρώτο φως της ημέρας έκαναν και νέα αυτοψία.

Η προανάκριση διενεργείται από την Ασφάλεια Ρεθύμνου, σε συνεργασία με την Ασφάλεια Γεροποτάμου, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Στο μεταξύ, ο άτυχος Μανώλης Στρατάκης κηδεύτηκε χθες το απόγευμα στα Ανώγεια και η νεκρώσιμη ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...