Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

O χορευτής εξάντλησε την… υπομονή της Μαράια Κάρεϊ

Η 46χρονη ντίβα της ποπ χώρισε τον (κατά 13 χρόνια νεότερό της) Μπράιαν Τανάκα, που τη ζήλευε και έκανε ακριβή ζωή, τη στιγμή που εκείνη του έδινε 23.000 € τον μήνα για να…

Η 46χρονη ντίβα της ποπ χώρισε τον (κατά 13 χρόνια νεότερό της) Μπράιαν Τανάκα, που τη ζήλευε και έκανε ακριβή ζωή, τη στιγμή που εκείνη του έδινε 23.000 € τον μήνα για να της αγοράζει δώρα

Καλό το ειδύλλιο, ειδικά με έναν σφριγηλό νεαρό χορευτή, αλλά όχι όταν εξαντλεί την έτσι κι αλλιώς όχι ιδιαίτερα μεγάλη υπομονή της Μαράια Κάρεϊ. Η ανυπόφορη ζήλια και ο πολυέξοδος τρόπος ζωής του χορευτή Μπράιαν Τανάκα ανάγκασαν τη 46χρονη ντίβα της ποπ να βάλει τέλος στη σχέση τους, που μετρούσε μόλις πέντε μήνες ζωής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, το οποίο επικαλείται πηγές από το περιβάλλον τους, ο 33χρονος χορευτής δεν μπορούσε να αποδεχτεί την καλή σχέση που εξακολουθεί να διατηρεί η Μαράια Κάρεϊ με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της Νικ Κάνον. «Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε τον περασμένο μήνα στα Kid’s Choice Awards, όπου ο Νικ και η Μαράια πήγαν μαζί με τα δίδυμα. Ο Μπράιαν το θεώρησε έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπό του και στη διάρκεια του event τής ζήτησε να επιστρέψει στο σπίτι» αναφέρουν.

Η Κάρεϊ λέγεται επίσης ότι είχε κουραστεί να πληρώνει τους λογαριασμούς των επώνυμων ρούχων, ρολογιών και αλυσίδων που αγόραζε ο Μπράιαν για τον εαυτό του, ενώ δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Life & Style» αναφέρει πως του έδινε 23.000 ευρώ τον μήνα για να μπορεί να της αγοράζει δώρα, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν έβγαζε αρκετά χρήματα. Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε μάλιστα ότι το μόνο που ήθελε ο Τανάκα από αυτήν τη σχέση ήταν η δημοσιότητα.

Ο κατά 13 χρόνια μικρότερός της χορευτής μπήκε στη ζωή της αμέσως μετά τον χωρισμό της από τον Αυστραλό μεγιστάνα Τζέιμς Πάκερ, πέρυσι τον Οκτώβριο. Παρά το γεγονός ότι η ίδια αναρτούσε φωτογραφίες μαζί του στα social media, η επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε από την ίδια μόλις τον Φεβρουάριο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...