Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Το νέο «look της συριζαίας πολιτικού» όπως επιβάλλουν οι αριστεροί κανόνες του styling

Πώς εμφανίστηκαν προχθές στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος οι Δούρου, Αχτσιόγλου και Καββαδία

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Πώς εμφανίστηκαν προχθές στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος οι Δούρου, Αχτσιόγλου και Καββαδία

Εχει ενδιαφέρον να δει κανείς πώς εξελίχθηκε τα τελευταία δύο χρόνια το λεγόμενο «look της συριζαίας πολιτικού».

Παρακολουθώντας συνέδρια και Κεντρικές Επιτροπές του ΣΥΡΙΖΑ, διαπιστώνω μήνα με τον μήνα, χρόνο με τον χρόνο, τον τρόπο με τον οποίο η εξουσία επιδρά στο φαίνεσθαι, εστιάζοντας πάντοτε στα κορίτσια της Βουλής. Αλλαξαν όλες τους πολύ.

kavadia

Το προσεγμένο ντύσιμο, το μακιγιάζ και το χτένισμα βρήκαν τον δρόμο τους. Η αφάνα, λόγου χάρη, ανακάλυψε το κομμωτήριο και το κόκκινο κραγιόν δειλά δειλά μπήκε στα χειλάκια.
Εντούτοις, ο χώρος και η κουλτούρα τους απαιτούν μια προσήλωση σε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά, από τα οποία δεν θέλουν ή δεν μπορούν να απαλλαγούν.

douroy

Τα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ, λοιπόν, επιλέγουν τα ανέμελα, εκτός κομμωτηρίου, μαλλιά και το σχεδόν ανύπαρκτο μακιγιάζ, ενώ είναι σπάνιο έως απίθανο να τις δει κανείς να φορούν παγέτες ή έντονα χρώματα στα ρούχα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι εμφανίσεις στην προχθεσινή Κεντρική Επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος της υπουργού Εργασίας Εφης Αχτσιόγλου, της περιφερειάρχου Αττικής Ρένας Δούρου και της βουλευτού Αννέτας Καββαδία.

Η Εφη εμφανίστηκε φορώντας λίγη μάσκαρα, απαλό κραγιόν και έχοντας λιτό νεανικό ντύσιμο, ενώ η Ρένα με αυτοσχέδια πιασμένο το μαλλί της, χαλαρή και ακομπλεξάριστη, πόνταρε μόνο στην προσωπικότητά της. Απλές, χωρίς πολλές φιοριτούρες, ακριβώς έτσι όπως επιβάλλουν οι αριστεροί στιλιστικοί κανόνες.

Η Ελλάδα 7 θέσεις πιο ψηλά

Αλμα στην παγκόσμια κατάταξη ανταγωνιστικότητας το 2017 έκανε η χώρα μας, σύμφωνα με την υπουργό Ελενα Κουντουρά. «Επτά θέσεις υψηλότερα στην κατάταξη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ με 136 χώρες από όλο τον κόσμο, που αξιολογούνται σύμφωνα με το πόσο καλά αποδίδουν τα βιώσιμα οικονομικά και κοινωνικά οφέλη μέσα από τον τουρισμό, βρίσκεται η Ελλάδα το 2017. Σύμφωνα με τη διετή έκθεση του ΠΟΦ Travel and Tourism Competitiveness Report 2017, η χώρα μας φέτος βρίσκεται στη θέση 24, έναντι της 31ης θέσης το 2015» δηλώνει περιχαρής και με το δίκιο της η ωραία Ελενα.

■ Ο ράπερ επανεξελέγη γραμματέας της Νεολαίας. Ο Ιάσονας Σχινάς-Παπαδόπουλος παμψηφεί ξαναβγήκε επικεφαλής της Νεολαίας και αυτό δείχνει ότι εμπνέει τους συντρόφους του όχι μόνο μουσικά αλλά και πολιτικά.
«Η ελπίδα του απόψε», λοιπόν, το τραγούδι που ο Ιάσονας τραγούδησε το 2013, με τους Salto Mortal, άνθησε εκ νέου και χθες στο συνέδριο.
Εχει τόσο κατεβάσει ηλικιακά την είσοδο στην πολιτική ο ΣΥΡΙΖΑ, που μπορεί σε κάνα δυο χρόνια οι γραμματείς των Νεολαιών να εκλέγονται πριν τελειώσουν το δημοτικό!

Ο Νικήτας έχασε την «κυρα-Κατίνα»

kaklamanis 0

Tην αγάπη για τη μητέρα του μου είχε εκμυστηρευτεί σε συνέντευξή μας ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης. Την Κατίνα του όμως ο Νικήτας την έχασε για πάντα το πρωί της Δευτέρας, σε ηλικία 96 ετών, και ξέρω πόσο πολύ πονάει σήμερα.
Η μητέρα του Νικήτα, η «κυρα-Κατίνα», όπως ο ίδιος την προσφωνούσε, που είχε σχεδόν χάσει την όρασή της, ήθελε ο γιος της να φορά πάντοτε γραβάτα στις δημόσιες εμφανίσεις του. Γι’ αυτό κάθε πρωί, λίγο πριν βγει από την πόρτα του σπιτιού, έλεγχε εάν φορούσε την ωραία του γραβάτα, αλλιώς τον μάλωνε…

Η μητέρα του αντιπροέδρου υπήρξε για τα παιδιά της και για την οικογένειά της εν γένει ένας βράχος υπομονής και στήριξης, καθώς ο πατέρας του Νικήτα ήταν ναυτικός και εκείνη μόνη της πάλεψε χρόνια ολόκληρα για την ανατροφή των παιδιών στην πολύ κλειστή κοινωνία της Ανδρου, όπου οι γυναίκες των ναυτικών δεν μπορούσαν να ξεμυτίσουν από το σπίτι εάν δεν συνοδεύονταν από συγγενείς τους.
Η αδελφή του Νικήτα Κακλαμάνη Φλωρίτα και τα δυο ανίψια του Σπύρος και Μιχάλης αποχαιρετούν τη γιαγιά και μαμά τους σήμερα το μεσημέρι.

(!)

tsipras proedroi

Εάν δεχτούμε ως υπαρκτές τις φοβερές παρατηρήσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ, ότι δηλαδή οι πολίτες των χωρών του Νότου τρώνε τα λεφτά τους σε ποτά και γυναίκες, σκεφτείτε τι έχει να γίνει αυτό το διήμερο στη Μαδρίτη, όπου πραγματοποιείται η τρίτη κατά σειρά σύνοδος των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου. Η σύνοδος γίνεται στο βασιλικό ανάκτορο El Prado και, όπως πληροφορούμαστε, έχουν κλείσει ερμητικά όλα τα κελάρια και οι κάβες με τα ποτά του παλατιού, ενώ «φυλακίστηκαν» μέχρι και οι θηλυκές γάτες! 

offer

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...