Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

«Στο γήπεδο με ένδυμα πόλεως»

Ο Χρήστος Ζαμπούνης μιλάει για τον ΠΑΟΚ και τις ιδεοληψίες για το savoir vivre σε συνέντευξή του στο γνωστό διαδικτυακό περιοδικό IQbeaute.com!

Ο Χρήστος Ζαμπούνης μιλάει για τον ΠΑΟΚ και τις ιδεοληψίες για το savoir vivre σε συνέντευξή του στο γνωστό διαδικτυακό περιοδικό IQbeaute.com! 

Κρατώντας την εφημερίδα «Εστία» στα χέρια του, στην οποία αρθρογραφεί καθημερινά, ο Χρήστος Ζαμπούνης έδωσε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο τεύχος Απριλίου του διαδικτυακού περιοδικού IQbeaute.com.

Κύριο θέμα της συζήτησης με την εκδότρια του διαδικτυακού περιοδικού, καταξιωμένη δημοσιογράφο και beauty editor polaroid tin pano page 74 backgroundΜάνια Μπούσμπουρα, με την οποία συναντήθηκαν στο Zonar’s, ήταν το βιβλίο του με τίτλο «ΠΑΟΚ αφού». «Η τοποθέτησή μου είναι να συμβάλω σε μια πιο πολιτισμένη διαγωγή στα γήπεδα διά του παραδείγματος και όχι κατακρίνοντας.

Και για να γίνω πιο κατανοητός, π.χ. αποφεύγω να υβρίζω τη μητέρα του διαιτητού ή του προέδρου της αντιπάλου ομάδος, προτιμώντας να υποστηρίξω τη δική μου ομάδα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος, ο οποίος έχει καταφέρει να «παντρέψει» μοναδικά το βασιλικό ρεπορτάζ, που υπηρέτησε στο παρελθόν, με το ποδόσφαιρο και δη τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Το βασιλικό ρεπορτάζ

«Γνωρίζω ότι ο συνδυασμός είναι ιδιότυπος, αλλά ο μεν ΠΑΟΚ μού ενδυνάμωσε την ταυτότητα, ενώ το βασιλικό ρεπορτάζ ανταποκρινόταν σε μια πιο ρομαντική προσέγγιση που έχω για τη ζωή» τονίζει στη συνέχεια της συνέντευξής του, προτείνοντας μάλιστα και το κατάλληλο γηπεδικό στιλ. «Οσον αφορά το styling, θα σας απαντήσω λακωνικώς: ένδυμα πόλεως» λέει χαρακτηριστικά.

Γνωστός για το έργο του πάνω στο savoir vivre, ο Χρήστος Ζαμπούνης απαντά στο IQbeaute.com και στη Μάνια Μπούσμπουρα και για το αν οι Ελληνες έχουν καλούς τρόπους τελικά.

«Στη χώρα μας έχουμε έξι ιδεοληψίες για το savoir vivre: α) Απευθύνεται σε μια κατηγορία αργόσχολων που περνούν τη ζωή τους σε δείπνα, σαλόνια και δεξιώσεις, β) είναι αντιστρόφως ανάλογο με τη νεανική νοοτροπία, γ) η ευγένεια είναι δείγμα αδυναμίας και υποχωρητικότητας, δ) ταυτίζεται με τον σνομπισμό και τον καθωσπρεπισμό, ε) πρέπει να είμεθα ευγενείς μόνο με τους ευγενείς, στ) επειδή είμεθα χαλαρός λαός, όλα σχεδόν επιτρέπονται. Τα συμπεράσματα δικά σας» ξεκαθαρίζει.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...