Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Πάνοπλος για τη νίκη!

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω το 3-0 της Τούμπας και θέλει προβάδισμα πρόκρισης με τον ΠΑΟΚ

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Πανέτοιμος και με μοναδική απουσία αυτήν τον Λουντ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον καθοριστικό πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, έχοντας όλα τα όπλα στη φαρέτρα του.

Οι «πράσινοι» έχουν αφήσει πίσω τους τον αγώνα της Τούμπας και κυρίως αυτά που λέγονται, και αναμένεται να παρουσιαστούν πάνοπλοι και με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στα νικηφόρα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Αυτό σημαίνει ότι ο Ουζουνίδης σκέφτεται να επαναφέρει κάτω από τα δοκάρια τον Ο. Βλαχοδήμο, δεξιά στην άμυνα τον Κουλιμπαλί, αριστερά τον Χουλτ, τους Μολέδο και Κουτρουμπή στόπερ, τον Ζέκα με τον Κουρμπέλη ως δίδυμο κεντρικών μέσων, με τον Βιγιαφάνιες δεξιά και τον Εμποκού αριστερά, ενώ ο Κλωναρίδης θα βρίσκεται ένα «κλικ» πίσω από τον Μπεργκ (φωτό). Στη χθεσινή προπόνηση, μάλιστα, ο Ελληνας τεχνικός είδε όλους τους παίκτες του να γυμνάζονται κανονικά, με εξαίρεση τον Ρόμπιν Λουντ και τον νεαρό Σωτήρη Πίσπα.

Σε καλό δρόμο

Από την άλλη, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές του Ερασιτέχνη με την τράπεζα που θα «τρέξει» το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Ο κ. Αρώνης, κορυφαίο στέλεχος της τράπεζας, όχι μόνο δεν άφησε… σύννεφα στην τελευταία συνάντηση, αλλά αντίθετα ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι μόλις η κυβέρνηση περάσει από τη Βουλή (ο Αλέξης Τσίπρας έχει θέση στόχο να πραγματοποιηθεί μέσα στο καλοκαίρι) τον νόμο με τον οποίο θα «θωρακίζει» το γήπεδο από τυχόν προσφυγές στο ΣτΕ, τότε και επίσημα θα αναλάβει η Alpha Bank τη δανειοδότησή του.

Επιβεβαίωσε δε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι η τράπεζα (που έχει άμεσο ενδιαφέρον για το πρότζεκτ, αφού θέλει την αλλαγή της περιβόητης «Διπλής Ανάπλασης», ώστε να ολοκληρώσει την κατασκευή του «Μall Βωβού», το οποίο έχει ημιτελές στην κατοχή της, και να το εκμεταλλευτεί εμπορικά) έχει «δεσμευθεί» προς την κυβέρνηση πως θα αναλάβει τη χρηματοδότηση. Βέβαια, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος και καλό θα είναι ο κόσμος του Παναθηναϊκού να κρατά μικρό καλάθι. Καλή πρόθεση υπάρχει, αλλά όλα αυτά είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να αρχίσουν να υλοποιούνται. Και, δυστυχώς, ο χρόνος είναι πάντα ένα πρόβλημα…

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...