Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 12 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα και -γιατί όχι;- ανανεώστε την αισθηματική ζωή σας. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη αυτήν την περίοδο και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια.

ΚΡΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να περάσετε όμορφα, καθώς οι διαπροσωπικές σχέσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Η συνέπεια απέναντι στα άτομα που θα συναναστραφείτε θα είναι το κλειδί για την εξέλιξή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δημιουργήστε σοβαρές και διαχρονικές σχέσεις. Μόνο έτσι θα αισθανθείτε τη σταθερότητα που χρειάζεστε, χωρίς αυτή τη φορά να προσπαθήσετε να τις αποφύγετε προβάλλοντας ως επιχείρημα την ανάγκη σας για ελευθερία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ασχοληθείτε με καινούργια ενδιαφέροντα και -γιατί όχι;- ανανεώστε την αισθηματική ζωή σας. Η προσφορά σε θαυμαστές θα είναι αρκετά αυξημένη αυτήν την περίοδο και τα κέρδη που θα έχετε στον έρωτα θα είναι τεράστια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί να μη σας αρέσουν οι δεσμεύσεις, αλλά, όταν αισθάνεστε ότι σας προκαλεί η περιπέτεια, δύσκολα θα πείτε όχι. Συντονίστε καλύτερα τα θέματα που προκύπτουν στις σχέσεις σας. Ακόμα και αν η καθεμία από αυτές διαφέρει, εσείς θα βρείτε το κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ: Αναπτερώστε το ηθικό σας και προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας,. Επιβάλλεται και η δική σας προσπάθεια για να βρεθείτε μαζί και όχι απλώς να περιμένετε εγγυήσεις για να δώσετε την καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μια συζήτηση ή μια γνωριμία θα σας ανοίξει τον δρόμο για καινούργια σχέδια. Με εξαίρεση κάποιες στιγμές που θα νιώσετε καταβεβλημένοι και θα ωθηθείτε σε υπερβολές, η υπόλοιπη μέρα θα κυλήσει χωρίς να υπάρξουν προβλήματα στην υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάποιες εντάσεις που θα εμφανιστούν δεν είναι ικανές να χαλάσουν το τέλειο κλίμα που θα επικρατεί στις σχέσεις σας, αρκεί να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πέσετε στην παγίδα να ανταλλάξετε λόγια που δεν εννοείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι όμορφες στιγμές που περνάτε συναισθηματικά και επαγγελματικά θα ανεβάσουν την ψυχολογία σας και δεν θα επιτρέψουν να πέσετε σε μελαγχολία. Ακόμα και αν εσείς το αναβάλλετε, οι καταστάσεις απαιτούν μια ριζική αλλαγή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατηθείτε μακριά από άτομα που είναι ικανά να σας ψυχοπλακώσουν και φροντίστε για τη διασκέδασή σας. Η επαγγελματική καταξίωσή σας θα είναι εμφανής και οι συνεργάτες σας θα σας βοηθούν πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακόμα και αν τα οικονομικά σας δεν συνηγορούν σε όσα έχετε κατά νου, μπορείτε να κάνετε το σπίτι καταφύγιο της σχέσης σας και να περάσετε υπέροχα, έχοντας συντροφιά ο ένας τον άλλον. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε παραπάνω από έναν λόγο για να είστε ευτυχισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί και να καταλήξετε σε συμφωνίες. Από εσάς εξαρτάται πού θα αποταμιεύσετε και πού θα είστε σπάταλοι, καθώς οι οικονομικές σκέψεις σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται.

ΙΧΘΥΕΣ: Μάθετε να εκμεταλλεύεστε σωστά τον χρόνο σας, συγκρίνοντας τα «θέλω» σας με τα «πρέπει». Βρείτε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο συμπεριφοράς, που θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο την καλή τύχη σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ