Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

«Ντου» στον Κοντονή από «κόκκινους» χούλιγκαν

Ατομα, που δήλωσαν Ολυμπιακοί, επιτέθηκαν φραστικά σε δημοσιογράφους και στον υπουργό Δικαιοσύνης! Αυτά κάνει η ατιμωρησία στον χώρο του ποδοσφαίρου

Οταν υπάρχει ατιμωρησία, αυτά θα συμβαίνουν! Οταν η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο» έχει βαλτώσει, αυτά θα συμβαίνουν! Οταν το Συμβούλιο Εφετών δεν συνεδριάζει για να αποδώσει δικαιοσύνη, αυτά θα συμβαίνουν! Απλά πράγματα. Οταν δεν εφαρμόζονται οι νόμοι, τότε οι οπαδοί θα κάνουν ντου στον υπουργό Δικαιοσύνης. Απίστευτο, αλλά πραγματικό. Στην πιο κρίσιμη περίοδο για τη Δικαιοσύνη και τις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο (koriopolis, «εγκληματική οργάνωση»), οπαδοί -που τα λεγόμενά τους μαρτύρησαν την ταυτότητά τους (του Ολυμπιακού)- στόλισαν Κοντονή και δημοσιογράφους, απειλώντας με… άλλα κόλπα!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το βράδυ της Δευτέρας περίπου 15 άτομα εισέβαλαν σε γνωστή ταβέρνα της Καισαριανής και επιτέθηκαν λεκτικά στον Σταύρο Κοντονή και σε δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ, με τους οποίους συνέτρωγε! Με αυτόν τον τρόπο κατέδειξαν τόσο το τρομερό έλλειμμα ασφάλειας που υπάρχει ακόμη και γύρω από ένα κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και την ασυδοσία οργανωμένων ομάδων χούλιγκαν που επιχειρούν να επιβάλουν κλίμα τρομοκρατίας, προφανώς βλέποντας το κλίμα ατιμωρησίας που επικρατεί στους… ισχυρούς. Οι περίπου 15 οπαδοί, που δήλωσαν «Ολυμπιακοί», εισέβαλαν χωρίς κανένα πρόβλημα στην ταβέρνα μπροστά στα μάτια των οκτώ (!) αστυνομικών που αποτελούν την ασφάλεια (;) του υπουργού και οι οποίοι δεν αντέδρασαν. Μάλιστα, ένας εκ των οπαδών είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full-face και βιντεοσκοπούσε -ανενόχλητος φυσικά- την «επίσκεψη» στον Σταύρο Κοντονή!

Το δημόσιο ξεφώνημα κατά του υπουργού Δικαιοσύνης (απίστευτο!) συνεχίστηκε με ατάκες του τύπου «ωραία παρέα έχεις, Κοντονή», «να φέρεις και τον Ζουράρι να αγκαλιαστείτε», «ντροπή σου που κάθεσαι μαζί με αυτούς που στήνουν δίκες», «αυτή είναι η εξυγίανσή σας, έπεσαν οι μάσκες, τώρα καταλαβαίνουμε τι παίχτηκε και πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου», «ντροπή σου που είσαι παρέα με τους μελισσανιδικούς και τα κανονίζετε όλα», «τα έχετε κάνει πλακάκια».

Η οργανωμένη ομάδα των 15 ατόμων επιτέθηκε φραστικά και στους δημοσιογράφους, και μάλιστα δύο εξ αυτών δέχτηκαν ξεκάθαρες απειλές: «Εσάς καλύτερα να μη σας πετύχουμε πουθενά αλλού έξω»! Το ερώτημα, βέβαια, είναι πώς μπορεί να γίνεται έρμαιο σε μια οργανωμένη επίθεση – εισβολή ο υπουργός Δικαιοσύνης και μάλιστα σε δημόσιο χώρο, μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους.

Η Αστυνομία άρχισε έρευνα, αλλά αν η Δικαιοσύνη συνεχίσει να καθυστερεί, τότε είναι βέβαιο ότι αυτά τα θλιβερά φαινόμενα δύσκολα θα παταχθούν!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...