Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πού χάθηκε η Ιζαμπέλα Κογεβίνα

► Η περιπέτεια στο Λονδίνο και η ενασχόληση με το… ποδόσφαιρο
► Η πρόταση γάμου που έγινε στον αέρα και η άφιξη των δύο γιων της

Είναι γέννημα θρέμμα της Αθήνας αλλά, αν είχε την επιλογή να μετακομίσει σε άλλη πόλη, θα επέλεγε τη Βαρκελόνη. Επίσης, δεν θα έλεγε «όχι» στο Βερολίνο ούτε στο Παρίσι! Αυτή είναι η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, η οποία, αν και απέχει δύο χρόνια από την τηλεόραση και τις κοσμικές εκδηλώσεις, συνεχίζει δυναμικά την παρουσία της στο θέατρο, πρωταγωνιστώντας φέτος στην πολιτική παράσταση «Λάφυρα, the show», στον πολυχώρο Vault.

ΑΠΟ ΤΗ 
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Κόρη καλής οικογενείας των βορείων προαστίων, με πιάνο και μπαλέτο, φανατική αεκτζού και φανατική θαυμάστρια του Ζινεντίν Ζιντάν, γοητεύεται από την αρμονία και όλα όσα κρύβουν ομορφιά και γοητεία! Σαν τον γάμο της, που προετοιμάστηκε εν αγνοία της (!) το 2009 και ήταν ονειρικός! Τι εννοούμε;

Ο σύζυγός της τής έκανε πρόταση στην πτήση για Σύρο και ο γάμος τους μάλιστα τελέστηκε το ίδιο βράδυ! «Δεν έζησα την προετοιμασία. Δεν έκανα τίποτα! Νομίζω, ήμουν η πιο τεμπέλα νύφη, αφού όλα τα είχε κανονίσει κρυφά από εμένα ο σύζυγός μου, σε μια τελετή-έκπληξη στο δημαρχείο της Σύρου, με καλεσμένους τους πιο δικούς μας ανθρώπους!» αποκάλυψε η ηθοποιός.

we5tywe5yΟ αγαπημένος της Τάσος Οικονόμου, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο υπέροχα αγοράκια, είχε οργανώσει μια ονειρική γαμήλια γιορτή, με στοιχεία κινηματογραφικής ταινίας του Χόλιγουντ!

Αν και γνωρίζονταν από το σχολείο, έγιναν ζευγάρι 13 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους. «Δεν ήμασταν φίλοι. Εκείνος ήταν άριστος μαθητής και εγώ ήμουν… με τα μυαλά στα κάγκελα, ανώριμη, επιπόλαιη και κακή μαθήτρια» είχε δηλώσει παλαιότερα η πρωταγωνίστρια.

Στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Το 2004, μόλις αποφοίτησε από τη Σχολή Θεάτρου «Κάρολος Κουν», εργάστηκε για δύο μήνες στους Ολυμπιακούς και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Κατόπιν ήρθαν οι πρώτες τηλεοπτικές προτάσεις. Στο ξεκίνημά της υποδύθηκε την κόρη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη σ’ ένα επεισόδιο της σειράς «10η εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου!

Η ηθοποιός με το ήρεμο βλέμμα, τα ωραία σκούρα μάτια και το πλατύ χαμόγελο γεννήθηκε στις 27 Μαΐου 1978. Η καταγωγή του μπαμπά της είναι από την Κέρκυρα, με ρίζες στην Κροατία. Το «Ιζαμπέλα» ήταν το όνομα που άρεσε πολύ στους γονείς της και το θεώρησαν ιδανικό για την όμορφη πριγκιπέσα τους.

«Το επώνυμο φέρνει λίγο από τους Ενετούς, μια και ήταν ενετοκρατούμενη η Κροατία τότε, ενώ κατάγομαι και από τη Γαλλία, αφού η μία μου γιαγιά είναι από εκεί» έχει πει αναλύοντας το γενεαλογικό δέντρο της!

Παρά την ντελικάτη εμφάνισή της, η ηθοποιός υπήρξε στη εφηβεία της αγοροκόριτσο. Μάλιστα, έπαιζε και ποδόσφαιρο. «Συνήθως έπαιζα επίθεση και σκόραρα ή ήμουν δεκάρι. Πάνε χρόνια από τότε.

Τώρα νιώθω ότι, αν παίξω, θα λιποθυμήσω» έχει δηλώσει για το… αθλητικό παρελθόν της. Αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών και κατόπιν από το Deree College, όπου σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και υπολογιστές. Εκανε σπουδές κλασικού μπαλέτου επί οκτώ χρόνια και μαθήματα κλασικής κιθάρας στο Εθνικό Ωδείο.

Αναζητούσε τη δράση

Στη συνέχεια πήγε για έξι μήνες στο Λονδίνο για σπουδές γύρω από την τηλεόραση. Ομως τα μαθήματα ήταν πολύ θεωρητικά και την έκαναν να βαριέται τη στιγμή που αναζητούσε δράση! Και τη βρήκε στο θέατρο.

«Το περίεργο είναι ότι με παρακίνησε η ίδια η μητέρα μου να ασχοληθώ με την υποκριτική. Δεν το έκανε η ίδια όταν ήταν μικρή και ήθελε να το ακολουθήσω εγώ. Και πραγματικά γοητεύτηκα» έχει δηλώσει.

Το 2004 αποφοίτησε από το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν» και η πρώτη δουλειά της ήταν στις τηλεοπτικές σειρές «Μυστικά και λάθη» του Γιώργου Κορδέλα και κατόπιν στο «Ετσι ξαφνικά» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου.

Ακολούθησαν πρωταγωνιστικοί ρόλοι σε επιτυχημένα σίριαλ, μεταξύ των οποίων «Κινούμενη άμμος», «Τα παιδιά της Νιόβης», «Οι μάγισσες της Σμύρνης», «Ηρθε κι έδεσε», «Φίλα το βάτραχό σου», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Κάρμα», «Ονειροπαγίδα», «Κλεμμένα όνειρα», «Με τα παντελόνια κάτω».

Την προσωπική ζωή της η Ιζαμπέλα Κογεβίνα την κρατά προφυλαγμένη από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν έχω δώσει αφορμές για ν’ ασχοληθούν μαζί μου τα media» είχε πει χαρακτηριστικά. «Αν έβγαινα στα κανάλια να πω τα προσωπικά μου, θα με έτρεχαν από πίσω κι αυτά» είχε σχολιάσει η Ιζαμπέλα Κογεβίνα, με αυτό το μαγικό χαμόγελο ειλικρίνειας!

offer

{{-PCOUNT-}}21{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...