Η Τρούμπα υπό τον έλεγχο των «αντιπάλων» του Βασ. Γρίβα

Η «ομερτά» που επικρατεί στα κυκλώματα της νύχτας κλείνει τα στόματα και κανείς δεν βάζει την υπογραφή του σε επίσημη κατάθεση

Ενάμιση μήνα μετά τη δολοφονία του γνωστού «νονού» της νύχτας Βασίλη Γρίβα μπροστά στα μάτια του παιδιού του, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη εικόνα για τις διεργασίες στο εσωτερικό των ομάδων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της νύχτας και τις αντιπαλότητες που είχε το θύμα με «συναδέλφους» του, οι οποίοι ήθελαν μερίδιο από το μεγάλο «φιλέτο» της Τρούμπας.

Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα των αστυνομικών είναι ότι οι πληροφορίες δεν εξασφαλίζουν στοιχεία και αποδείξεις ώστε να οδηγήσουν στο εδώλιο τους φυσικούς αυτουργούς ή τον άνθρωπο που έδωσε την παραγγελία για τη δολοφονία. Η «ομερτά» που επικρατεί στα κυκλώματα της νύχτας κλείνει τα στόματα και κανείς δεν βάζει την υπογραφή του σε επίσημη κατάθεση.

«Νονοί» της νύχτας

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία του Βασίλη Γρίβα στην περιοχή των Γλυκών Νερών, συγκεκριμένος «νονός» της νύχτας, με τον οποίο το θύμα είχε αντιδικίες, έχει απλώσει τα δίχτυα του στη ραγδαία αναπτυσσόμενη περιοχή της Τρούμπας, όπου αναβιώνουν τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, και πουλάει «προστασία» σε μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είχαν στρέψει το βλέμμα τους στο «φιλέτο» της Τρούμπας από την πρώτη στιγμή μετά τη δολοφονία του Γρίβα, καθώς πίστευαν ότι συνδεόταν άμεσα με την απόλυτη κυριαρχία του στην περιοχή.
Από τις κινήσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα έχουν διαπιστώσει τη διείσδυση του αντίπαλου «νονού» της νύχτας στα λημέρια της ομάδας Γρίβα, η οποία -ακέφαλη πια- δεν είναι σε θέση να αντιδράσει στην «παραβίαση συνόρων» από τους αντιπάλους.

Θεοδόσης Π. Πάνου

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ