Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Ο Νίκος Τόσκας θέλει να βάλει stop στις μπαλοθιές και οι Ρομά έστησαν πάρτι με πυρά

Τέλος στο αιματηρό έθιμο με τις μπαλοθιές υποσχέθηκε να βάλει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, προαναγγέλλοντας γενικό… αφοπλισμό! f11Ο Νίκος Τόσκας (φωτό) διαβεβαίωσε ότι από εδώ και πέρα όσοι συνδυάζουν τα γλέντια με ανεξέλεγκτους πυροβολισμούς, όχι μόνο στη συγκεκριμένη περιοχή, την οποία χαρακτήρισε «χώρο όπου θάβονταν τα προβλήματα ή θάβονταν οι άνθρωποι», αλλά και στην Κρήτη και οπουδήποτε αλλού, θα έρχονται αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη. «Θα γίνονται συλλήψεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση…» είπε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Μανώλη Κοττάκη στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Ωστόσο, τα γεγονότα στο Μενίδι, το οποίο εξακολουθεί να θυμίζει καζάνι που βράζει, απέδειξαν άμεσα ότι οι συλλήψεις δεν είναι εύκολη υπόθεση! Λίγο μετά τις 11.30 τη νύχτα της Τετάρτης, οι Ρομά είχαν ακόμη ένα γλέντι και έκαναν επίδειξη δύναμης, ρίχνοντας συνεχείς πυροβολισμούς στον αέρα! Η Αμεση Δράση δέχτηκε δεκάδες κλήσεις από αγανακτισμένους κατοίκους της περιοχής, αλλά οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν από πού προέρχονταν οι πυροβολισμοί!

Στις δηλώσεις του, ο κ. Τόσκας αποκάλυψε επίσης ότι η βαλλιστική εξέταση της αδέσποτης σφαίρας που έκοψε το νήμα της ζωής του εντεκάχρονου Μάριου έδειξε ότι χτύπησε κατακόρυφα και με μεγάλη ταχύτητα το κεφάλι του άτυχου παιδιού, επιβεβαιώνοντας έτσι το ρεπορτάζ της «Espresso»: «Με όση ταχύτητα φεύγει η σφαίρα, με άλλη τόση πέφτει εκεί όπου πέφτει. Αρα, σκοτώνουν πολλές φορές, όπως είδαμε δυστυχώς τελευταία στην περίπτωση του νεαρού, της τραγικής αυτής απώλειας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη αποκάλυψε ότι υπάρχει άμεση σύνδεση των καρτέλ ναρκωτικών της Αλβανίας με την περιοχή του Μενιδίου, όπου καταλήγουν μεγάλα φορτία: «Τους τελευταίους έξι μήνες έχουμε πιάσει κοντά στους 10 τόνους κάνναβη που προερχόταν από τα αλβανικά σύνορα. Είναι η κατάσταση απαράδεκτη για κυρίαρχη χώρα, για χώρα που θέλει να λέγεται σοβαρή, να έχει τέτοια μεγάλη καλλιέργεια ναρκωτικών. Ενα μέρος από αυτά τα ναρκωτικά πηγαίνει και σε αυτή την περιοχή και στη συνέχεια διακινείται στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές».

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός «λύγισε» χθες κάτω από την πίεση των τελευταίων γεγονότων και υπέστη καρδιακό επεισόδιο. Αμέσως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις και παρακολουθείται από τους γιατρούς.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...