Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Ο Αγγλούπας στο σκαμνί για τη σφαίρα στη Γωγώ Φαρμάκη

Εξι χρόνια μετά και ενώ είναι μέσα για τους «Gipsy Kings»

Εξι χρόνια μετά και ενώ είναι μέσα για τους «Gipsy Kings»

Δεν έχουν τέλος οι δικαστικές περιπέτειες για τον άλλοτε bon viveur Αλέξανδρο Αγγλούπα, που φέτος δεν είναι η… χρονιά του!

Ενώ ήδη είναι έγκλειστος στις φυλακές για τη συμμετοχή του στην υπόθεση της σπείρας των «Gipsy Kings» που ξάφριζαν σπίτια επωνύμων, σήμερα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια υπόθεση από το παρελθόν, καθώς θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για τον πυροβολισμό σε βάρος της Γωγώς Φαρμάκη το 2011!

Ηταν Νοέμβριος του 2011, όταν από ένα διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο ακούστηκε ένας πυροβολισμός και μία σφαίρα καρφώθηκε στην κοιλιά της όμορφης ηθοποιού, η οποία πέρασε μεγάλο διάστημα στην Εντατική και σε χειρουργεία προκειμένου να επανέλθει. Δράστης ήταν ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, τότε σύντροφος της αδελφής της Γωγώς Φαρμάκη Ολγας. Οι καταθέσεις σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά που συνέβησαν εκείνο το βράδυ άλλαξαν κατά τη διάρκεια των ετών που ακολούθησαν. Το πρώτο διάστημα η Γωγώ Φαρμάκη, που σήμερα ζει στην Αμερική και είναι πλέον φίλη με τον θύτη, ισχυριζόταν ότι την πυροβόλησε με πρόθεση.

Αίματα

«Με το που τον είδα να έρχεται βίαια προς το μέρος μου, φοβήθηκα πολύ και άρχισα να ανεβαίνω τρέχοντας τη σκάλα προς την κρεβατοκάμαρα. Αυτός με ακολούθησε κυνηγώντας με και πίσω του ήταν η Ολγα. Κάθισα στο κεφαλάρι του κρεβατιού μαζεμένη από τον φόβο μου και με σκυμμένο το κεφάλι. Μου ζήτησε ξανά το σκυλί μου, τη Ζιζέλ, και, όταν αρνήθηκα ξανά, με πυροβόλησε. Δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί και σηκώνοντας το κεφάλι μου είδα τον Αγγλούπα να κρατάει όπλο και να σημαδεύει και κοιτώντας είδα την κοιλιά μου γεμάτη αίματα» είχε καταθέσει τότε.

Η κατάθεση της Γωγώς ερχόταν σε σύγκρουση με εκείνη της αδελφής της Ολγας, αλλά και του ίδιου του Αγγλούπα, οι οποίοι υποστήριζαν ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν ο τελευταίος το έβγαλε από την τσέπη του για να χαϊδέψει το σκυλάκι των δύο κοριτσιών. Τον Αύγουστο του 2012 σε βάρος του Αγγλούπα, που εκείνη την περίοδο έκανε τις διακοπές του στη Μύκονο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για «απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση από δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και οπλοχρησία».

Δύο χρόνια αργότερα ο φάκελος της υπόθεσης για την οποία οι δύο αδελφές είχαν σταματήσει να μιλούν πηγαινοερχόταν στα ανακριτικά γραφεία. Κάπως έτσι οι δύο πλευρές συναντήθηκαν το 2014, προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση μεταξύ τους. Η πορεία έδειξε ότι βρέθηκε «κοινός τόπος» μεταξύ των δύο πλευρών, αφού ακολούθησαν κοινές φωτογραφίσεις και ανταλλαγές επισκέψεων. Μετά τον συμβιβασμό ήταν πια όλοι φίλοι, όμως αυτό -αν και καθυστερημένα- δεν σταμάτησε την ελληνική Δικαιοσύνη που οδηγεί τον «πιστολέρο» κανονικά στο εδώλιο.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...