Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Αίτημα για «βραχιολάκι» από τον 52χρονο που κατηγορείται για τον βιασμό της φοιτήτριας στη Δάφνη

Αίτημα για άμεση αποφυλάκισή του με ηλεκτρονική επιτήρηση κατέθεσε στην 11η ανακρίτρια ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στο διαμέρισμά του.

Αίτημα για άμεση αποφυλάκισή του με ηλεκτρονική επιτήρηση κατέθεσε στην 11η ανακρίτρια ο 52χρονος Παναγιώτης Κοντζιλέλος που κατηγορείται για την αρπαγή και τον βιασμό της 20χρονης φοιτήτριας στο διαμέρισμά του, στη Δάφνη, με αιτιολογικό ότι είναι κατά 95% τυφλός.

Μάλιστα, επικαλείται ad hoc τον κατ’ οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι» λόγω αναπηρίας του 39χρονου παραολυμπιονίκη που πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο Μάριο Λουκόπουλο μέσα στο πρακτορείο του τον περασμένο Μάρτιο.

Στο αίτημά του, που κατέθεσε χθες ο δικηγόρος του Ελευθέριος Ειρηνάκης, ο προφυλακισμένος στις Φυλακές Τρίπολης 52χρονος αναφέρει τη διεύθυνση του σπιτιού όπου θέλει να τεθεί σε περιορισμό. Πρόκειται για ιδιόκτητη κατοικία εκτός Αθηνών, σε περιοχή στα νότια της Αττικής.

Το αίτημα υποβλήθηκε μετά τη γνωμάτευση δικαστικών πραγματογνωμόνων (μεταξύ των οποίων, μια καθηγήτρια Οφθαλμολογίας στο Nοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»), οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η οπτική οξύτητά του και στα δύο μάτια είναι μικρότερη από 1/20, δεν έχει περιθώρια βελτίωσης και άρα θεωρείται νομικά τυφλός.

«Στην κατάσταση του κατηγορουμένου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα το έχει από το 2014. Εγώ ως δικηγόρος έκανα το καθήκον μου και εκείνος άσκησε το νόμιμο δικαίωμά του. Ο νομοθέτης έχει προβλέψει, ορθά, ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες» εξήγησε στην «Espresso» ο κ. Ειρηνάκης.

Στο μεταξύ, η 20χρονη φοιτήτρια που βίωσε τον εφιάλτη στα χέρια του, αφού νοσηλεύτηκε για αρκετό χρονικό διάστημα στο «Τζάνειο», μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης στην πόλη καταγωγής της, καθώς υπέστη σοβαρές κακώσεις στα άκρα από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες και απαιτείται χρονοβόρα θεραπεία, αφού δεν μπορεί να περπατήσει ή να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της.

ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...