Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ανδρέας Γεωργίου για Μάρω Κοντού: «Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου, σε αγαπώ πολύ»

15/07/2026 - 12:53 | | 2 λεπτά ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Ο Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού που ήταν για εκείνον πέρα από συνεργάτιδα και καλή του φίλη. Συνεργάστηκαν για πέντε χρόνια στη σειρά «Η γη της ελιάς» που έριξε αυλαία πριν από λίγες ημέρες.

Πόσταρε ένα βίντεό τους να κάνουν γκριμάτσες αγκαλιά και έγραψε: «Καλό ταξίδι λεβέντισσά μου, τα έκανες όλα όπως τα ήθελες. Μπράβο σου Μάρω Κοντού! Δε θα σε ξεχάσω ποτέ. Άφησε πολλά μαθήματα πίσω σου για όλους μας. Σε αγαπώ πολύ».

Ανδρέας Γεωργίου - Μάρω Κοντού

Η Μάρω Κοντού όταν είχε δεχθεί την πρόταση του Ανδρέα Γεωργίου για τη σειρά είχε πει σε συνέντευξή της: «Δεν είχα κάποια πρόταση ως τώρα και χάρηκα πάρα πολύ όταν με κάλεσε ο Ανδρέας Γεωργίου και μου πρότεινε αυτόν τον ρόλο στη “Γη της ελιάς”. Χάρηκα γιατί ήμουν fan και του σκηνοθέτη και της σεναριογράφου. Είχα δει όλες τους τις προηγούμενες δουλειές τους και μου άρεσαν. Ως τώρα έχουμε μια άψογη συνεργασία και μια επικοινωνία καταπληκτική. Με πήρε ξαφνικά στο κινητό ο ίδιος.

Από κοντά δεν τον γνώριζα. Μου έκανε την πρόταση και ζήτησα να μιλήσω με τη σεναριογράφο, την οποία επίσης δεν γνώριζα προσωπικά. Οταν μίλησα με τη Βάνα Δημητρίου ήταν σαν να την ήξερα από παλιά. Μπορεί να είμαι guest star στο σίριαλ αλλά ο ρόλος έχει κάτι που με εξιτάρει. Είναι πέρα από αυτά που με έχετε συνηθίσει. Υποδύομαι τη μητέρα της Αντζελας Γκερέκου, όπως έχετε ήδη δει, και επίσης έχω κάνει και κάποια χρόνια φυλακή!».

Διαβάστε επίσης: Η Γκερέκου αποχαιρετά την τηλεοπτική της μητέρα: «Σε ευχαριστώ για όλα όσα μου χάρισες»