Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Η τσαχπίνα Καλλιμούκου!

25/05/2017 - 16:34 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Καλοκαιρινές τσαχπινιές από την Αντωνία Καλλιμούκου!

Καλοκαιρινές τσαχπινιές από την Αντωνία Καλλιμούκου! Το μοντέλο και παρουσιάστρια βρίσκεται σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και είπε να το μοιραστεί με τους χρήστες των social media, ποζάροντας σε κήπο, παρέα με ολόλευκα λουλούδια (μικρή φωτό).

Φορώντας ένα ανάλαφρο φόρεμα και εσπαντρίγιες με την υπογραφή του οίκου Chanel, η Αντωνία δείχνει την αγάπη της και το ενδιαφέρον της στα λευκά τριαντάφυλλα που βρέθηκαν στον κήπο της.

Ποιος έχει τραβήξει τη φωτογραφία δεν γνωρίζουμε, μπορούμε όμως να υποθέσουμε πως πίσω από τον φακό βρίσκεται μάλλον ο Νίκος Παραδείσης, ο αγαπημένος της πρώην εστεμμένης, ο οποίος είναι και ο λόγος που η Αντωνία ζει πλέον σε ρομαντικό συννεφάκι, σαν ηρωίδα της Τζέιν Οστιν!