Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

SHOWBIZ

Ο Μαρακάκης και η γυναίκα του έχουν κάνει στέκι τον «Αστέρα»

23/06/2017 - 17:48 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Αν κάποιος αξίζει να γίνει πρέσβης της παραλίας του «Αστέρα» στη Βουλιαγμένη αυτός είναι ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος, όποτε του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του, απολαμβάνει εκεί το μπάνιο του. Βέβαια, κάθε φορά δεν είναι μόνος, αλλά έχει συντροφιά τη σύζυγό του Νίκη Θωμοπούλου, με την οποία είναι αχώριστοι. Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι δροσίστηκε για άλλη μια φορά στην κοσμική παραλία της Αττικής και μάλιστα όχι στρώνοντας την πετσέτα του σε άνετη ξαπλώστρα, αλλά απευθείας στην άμμο.

Προφανώς, ο Γιάννης και η Νίκη έπεσαν σε ημέρα με πολύ κόσμο και έτσι αναγκάστηκαν να καθίσουν… κατάχαμα. Ωστόσο, λίγο τους ενδιέφεραν η άνεση και η πολυτέλεια της ξαπλώστρας, αφού σκοπός τους ήταν να κολυμπήσουν και να δροσιστούν.

Αλλωστε, οι δυο τους είναι άνθρωποι της περιπέτειας και ζουν «στα κόκκινα», με τα ξενύχτια τους, τα ταξίδια τους και τις διασκεδάσεις τους, χωρίς όλα αυτά να προϋποθέτουν απαραίτητα πολυτέλεια και άνεση.