Τσιρότο μειώνει το λίπος από την κοιλιά

❱❱ Τσιρότο για την περιοχή της κοιλιάς που υπόσχεται να δώσει λύση στο πρόβλημα της παχυσαρκίας δημιούργησαν ερευνητές του Nanyang Technological University στη Σιγκαπούρη. Το δοκίμασαν μάλιστα σε ποντικούς και διαπίστωσαβν ότι μείωσε το σωματικό λίπος κατά 30% σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Στην επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το δέρμα της κοιλιάς το τσιρότο φέρει εκατοντάδες βελόνες, η διάμετρος των οποίων είναι μικρότερη από εκείνη μιας τρίχας. Καθεμία από τις μικροβελόνες φέρει στο εσωτερικό της ποσότητα φαρμάκου για την απώλεια βάρους, το οποίο απελευθερώνει σιγά σιγά. Πρόκειται για μία από τις δραστικές ουσίες που κυκλοφορούν ήδη και διασπά το αποθηκευμένο υποδόριο λίπος, επιτρέποντας στον οργανισμό να το χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας.

Σε πέντε ημέρες

«Χάρη στις μικροβελόνες που εισέρχονταν στο δέρμα των ποντικών, τα λίπη στη γύρω περιοχή άρχισαν να διασπώνται ύστερα από πέντε ημέρες, γεγονός που συνετέλεσε στην αύξηση της κατανάλωσης ενέργειας από τους ποντικούς και οδήγησε σε μείωση του σωματικού λίπους» εξήγησε ο καθηγητής Chen Peng.

Πρόσθεσε ότι η ποσότητα του φαρμάκου που χρησιμοποίησαν στο τσιρότο είναι πολύ μικρότερη από τη δόση που θα έδιναν αν έπρεπε να χορηγήσουν το φάρμακο σε ενέσιμη μορφή ή σαν χάπι. «Αυτό μειώνει τόσο το κόστος της θεραπείας όσο και τις παρενέργειες» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ