Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Λαμπερή στο ρεβεγιόν

❱❱ Οι 3+1 κορυφαίες θεραπείες αναζωογόνησης πριν από τις γιορτέςΟι γιορτές πλησιάζουν και εσύ θες να είσαι πιο λαμπερή από ποτέ!

Γι’ αυτό και η Cosmetic Derma Medicine σού παρουσιάζει τις τέσσερις κορυφαίες θεραπείες αναζωογόνησης που θα σου χαρίσουν τη λάμψη που θέλεις πριν από τις γιορτές.

•Botox

Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου, κυρίως στο μέτωπο, στα μάτια και στο μεσόφρυο. Εφαρμόζοντας πολύ λεπτές ενέσεις, επιτυγχάνεται άμεση λείανση των ρυτίδων, χωρίς όμως να επηρεάζονται τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα ορατά και έχουν διάρκεια έως και έξι μήνες.

•Υαλουρονικό οξύ

Ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία που «γεμίζει» τις ρυτίδες σε χείλη και παρειές, χαρίζοντας δέρμα λείο και σφριγηλό. Επιπλέον, αποτελεί την πιο δημοφιλή επιλογή για αύξηση του όγκου των χειλιών και των ζυγωματικών, καθώς και για τη βελτίωση του περιγράμματος του προσώπου. Με τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος, το δέρμα διατηρεί την ελαστικότητά του και η επιδερμίδα αποκτά άμεσα νεανική όψη και ζωντάνια.

•Μεσοθεραπεία προσώπου

Αποτελεί την ιδανική θεραπεία όταν το δέρμα είναι ξηρό και θαμπό, καθώς δρα ακριβώς στο στρώμα του δέρματος που χρήζει επιδιόρθωσης και επαναφέρει τη χαμένη λάμψη του. Είναι μια απόλυτα ασφαλής θεραπεία, η οποία προάγει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ενθαρρύνει τη φυσική ανάπλαση του δέρματος. Μάλιστα, η σύγχρονη μεσοθεραπεία, γνωστή ως αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP, αξιοποιεί τους αυξητικούς παράγοντες που υπάρχουν στο πλάσμα του αίματος του ίδιου του ενδιαφερομένου, οδηγώντας έτσι σε ανάπλαση της επιδερμίδας με απόλυτα φυσικό τρόπο.

•Νήματα προσώπου PDO

Νέα και πρωτοποριακή μέθοδος μη επεμβατικού lifting, που προκαλεί ανόρθωση και σύσφιγξη της επιδερμίδας σε μόλις μία συνεδρία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι δεν απαιτεί τομές και ουλές, όπως συνέβαινε με το «παραδοσιακό» lifting, γι’ αυτό και έχει κερδίσει επάξια τον τίτλο του «lifting χωρίς νυστέρι». Η αποκλειστική χρήση νημάτων με πιστοποίηση CE τα καθιστά απόλυτα ασφαλή για ιατρική χρήση, εκμηδενίζοντας έτσι την όποια πιθανότητα επιπλοκών.

Για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, οι θεραπείες αυτές δρουν και συνδυαστικά, χαρίζοντας βαθιά αναζωογόνηση και λάμψη. Ανάλογα δε με τις ανάγκες κάθε επιδερμίδας και την ηλικία του ατόμου προτείνονται τα παρακάτω πακέτα θεραπειών:

Νεανικό πακέτο ανανέωσης & λάμψης με baby botox, μεσοθεραπεία προσώπου και καθαρισμό προσώπου.

Αναζωογόνηση & λάμψη της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας με full botox, μεσοθεραπεία και υαλουρονικό οξύ.

Αντιμετώπιση της χαλάρωσης και άμεση αναζωογόνηση & σύσφιγξη με full botox, fractional laser, αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP και νήματα PDO.

lΠερισσότερες πληροφορίες για τις εορταστικές προσφορές της Cosmetic Derma Medicine μπορείτε να βρείτε στο www.cosmeticdermamedicine.gr.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-6980451

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

«TV Queens» στο Open με Χριστίνα Λαμπίρη

Η Χριστίνα Λαμπίρη θα γίνει τηλεοπτική δασκάλα; Ετσι θα...