Οξυγονοθεραπεία: Πως μπορείτε να την εφαρμόσετε στο σπίτι με τον σωστό εξοπλισμό

Η οξυγονοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί στο σπίτι με πολλούς τρόπους, προσφέροντας στον ασθενή πολλά πλεονεκτήματα που σχετίζονται με την υγεία τους.Έχει παρατηρηθεί ότι οι ασθενείς νιώθουν πιο ενεργητικοί μετά την οξυγονοθεραπεία, έχουν καλύτερο ύπνο και η αναπνοή τους βελτιώνεται σημαντικά λόγω του υψηλότερου επιπέδου οξυγόνου στο αίμα.

Τι εννοούμε όταν λέμε θεραπεία με οξυγόνο;

Η οξυγονοθεραπεία είναι μία συνεχής παροχή ιατρικού οξυγόνου με συσκευές οξυγονοθεραπείας – πιο δημοφιλή συσκευή να είναι η μάσκα c pap. Όταν ο γιατρός συνταγογραφεί οξυγονοθεραπεία, σημαίνει ότι ο ασθενής χρειάζεται να αυξήσει το επίπεδο του οξυγόνου του στο αίμα, λαμβάνοντας υπόψιν το οξυγόνο σαν φάρμακο, για να επιτευχθεί το ευ ζην του ανθρώπου.

Πως μπορεί να εφαρμοστεί η οξυγονοθεραπεία και ποιες είναι οι καλύτερες συσκευές οξυγόνου που θα καλύψουν τις ανάγκες σας;

Νεφελοποιητές οξυγόνου

Η εκνέφωση του φαρμάκου είναι μία διαδικασία πολύ σημαντική για την υγεία των πνευμόνων που μετατρέπει το φάρμακο σε νέφος ώστε να μπορέσει να εισχωρήσει πιο εύκολα στους πνεύμονες ακόμα και στα πιο βαθιά τριχοειδή αγγεία.

Ηλεκτρικοί συμπυκνωτές οξυγόνου

Οι ηλεκτρικοί συμπυκνωτές είναι κατάλληλοι για την χορήγηση οξυγόνου στο σπίτι και συνήθως προσφέρονται μέσω ενοικίασης για το χρονικό διάστημα που χρειάζεται ο ασθενής.

Λειτουργούν αφαιρώντας το άζωτο από τον αέρα και παρέχοντας οξυγόνο στον ασθενή μέσω του ρινικού καθετήρα. Επιτρέπουν στον ασθενή να μετακινείται ελεύθερα μέσα στο σπίτι, ώστε να μην αντιμετωπίζει πρόβλημα ακινησίας την ώρα χορήγησης του οξυγόνου.

Φιάλη οξυγόνου

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τους περιστασιακούς χρήστες που θέλουν να εφαρμόζουν οξυγόνο συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, με συγκεκριμένες ώρες αυτονομίας. Το μόνο μειονέκτημα της φιάλης είναι ότι χρειάζεστε γέμισμα για ανταπεξέλθει εκ νέου στις ανάγκες του ασθενούς.

Μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα ANG Medicals και βρείτε ό,τι χρειάζεστε για την οξυγονοθεραπεία στο σπίτι. Τον εξοπλισμό μπορείτε να τον αγοράσετε ή να τον νοικιάσετε. Για περισσότερες πληροφορίες και ιατρικό οξυγόνο μπείτε στην ANG Medicals.

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ