Επιμήκυνση πέους και προστατίτιδα – Ποιος γιατρός θα σας δώσει την λύση

Η ουρολογία και κατ’ επέκταση η επανορθωτική ουρολογία, είναι μία επιστήμη που μπορεί να δώσει λύση όχι μόνο σε προβλήματα υγείας που επηρεάζουν το ανδρικό μόριο αλλά και σε ζητήματα που αφορούν την αισθητική του πέους.

Ο ουρολόγος – ανδρολόγος είναι ο κατάλληλος γιατρός που μπορεί να δώσει λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα ουρολογίας, υπογονιμότητας, στύσης ή επανόρθωσης που μπορεί να χρειάζεται ένα πέος.

Επιμήκυνση πέους

Η επιμήκυνση πέους είναι μία επέμβαση στην οποία κόβεται ο ηβοπεϊκός σύνδεσμος, ώστε να μπορέσει να απελευθερωθεί το κομμάτι του πέους που βρίσκεται κάτω από την ηβική σύμφυση. Με αυτόν τον τρόπο το πέος γίνεται μεγαλύτερο κάποια εκατοστά (όχι ίδια σε όλους), αφού αποκαλύπτονται κάποιοι σύνδεσμοι από το σώμα του άνδρα. Εκτός από την επιμήκυνση του πέους, για έναν χειρουργό ανδρολόγο, υπάρχει τρόπος να πραγματοποιήσει πάχυνση του πέους, με ταυτόχρονη χρήση αυξητικών παραγόντων που λαμβάνονται από τον ίδιο τον άνδρα. Το στοίχημα σε αυτή την περίπτωση είναι να διατηρηθεί το μόσχευμα που λαμβάνεται από άλλες περιοχές του σώματος, πάνω στο πέος.

Νέα μέθοδος Lipogems

Η μέθοδος αυτή λειτουργεί με ενεργοποιημένα βλαστοκύτταρα, όπου απομακρύνονται τα στοιχεία του λίπους που δεν είναι απαραίτητα, διατηρώντας μόνο τα βλαστοκύτταρα που πραγματικά χρειάζονται για να έχει ο άνδρας, τα αποτελέσματα που θέλει. Με τον τρόπο αυτό, εκτός από την επιμήκυνση του πέους, τα βλαστοκύτταρα που έχουν ενεργοποιηθεί αναδομούν και τους τριγύρω ιστούς.

Προστατίτιδα

Ο ανδρολόγος θα σας δώσει λύση και για ουρολογικά περιστατικά που μπορούν να προκύψουν, όπως είναι αυτό της προστατίτιδας, που σχετίζεται με τις φλεγμονές του προστάτη. Αυτές οι φλεγμονές χωρίζονται σε οξεία βακτηριακή προστατίτιδα και σε χρόνια όπου περιλαμβάνεται πόνος στο περίνεο. Η θεραπεία των φλεγμονών αυτών αντιμετωπίζονται κατά κόρον με αντιβίωση, αντιφλεγμονώδη και φυτικά συμπληρώματα διατροφής.

Πέτρος Δρέττας

Ουρολόγος – Ανδρολόγος Αθήνα – Πειραιάς

andrologikopeiraia.gr

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ