Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024

Η πρωτοποριακή συνεργασία του Lil Koni με το ανθρωποειδές Sophia

Αυτό κι αν είναι είδηση: Ελληνας καλλιτέχνης έκανε ντουέτο...

Aνέστης Μενεξές: Ο party man της Θεσσαλονίκης

Τον Ανέστη Μενεξέ τον γνώρισα ως θαμώνας σε μαγαζί...

Η απάντηση της Σάττι στους haters

Τη στιγμή που το ελληνικό «Ζάρι» της Eurovision ανεβαίνει...

Τα ιστορικά Κούλουμα του ζωγράφου Σπύρου Βασιλείου στο σπίτι ατελιέ κάτω από...

Καθαρά Δευτέρα του 1925. Ενας νεαρός σπουδαστής της Σχολής...

5+1 δημοφιλείς αισθητικές θεραπείες για την απόλυτη ανανέωση!

Αποτελεί γεγονός πως οι αισθητικές επεμβάσεις έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότερες γυναίκες που επιθυμούν να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό τους επιλέγουν να υποβληθούν σε τέτοιου είδους επεμβάσεις, για την επίτευξη ενός αρμονικού και φυσικού αποτελέσματος.

Το άμεσο αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν τέτοιου είδους επεμβάσεις, σε συνδυασμό με την τόνωση της αυτοπεποίθησης, τις καθιστούν ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν να βελτιώσουν κάποιο ανατομικό χαρακτηριστικό τους ή να αντιμετωπίσουν τα σημάδια πρόωρης γήρανσης. Ποιες είναι όμως οι πιο δημοφιλείς επιλογές στις αισθητικές επεμβάσεις;

Αυξητική Στήθους

1 6

Η κυρίαρχη επιλογή των γυναικών όσον αφορά τις αισθητικές επεμβάσεις, δεν είναι άλλη από την αυξητική στήθους. Η επέμβαση αυτή αφορά το κυρίαρχο όργανο – σύμβολο της γυναικείας φύσης, το στήθος. Μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο για αισθητικούς λόγους, όσο και για επανορθωτικούς. Η επίδραση της συγκεκριμένης επέμβασης στην ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μιας γυναίκας είναι πραγματικά θεαματική. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται κατόπιν προσεκτικών μετρήσεων τόσο στην περιοχή του μαστού όσο και στο υπόλοιπο σώμα, προκειμένου να επιτευχθεί ένα πλήρως αρμονικό με βάση τις αναλογίες κάθε γυναίκας αποτέλεσμα. Η επιλογή των ενθεμάτων σιλικόνης και της κατάλληλης τεχνικής πραγματοποιείται κατόπιν ενδελεχούς αξιολόγησης με βάση τις μετρήσεις, την κλινική εξέταση και τις προτιμήσεις της κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

Λιποαναρρόφηση VASER

2 4

Από τη σειρά των δημοφιλών αισθητικών επεμβάσεων δεν θα μπορούσε να λείπει η λιποαναρρόφηση VASER.  Η συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση αποτελεί την πιο σύγχρονη κι εξελιγμένη μέθοδο λιποαναρρόφησης και λιπογλυπτικής, αξιοποιώντας τη δυναμική των υπερήχων. Συνιστά έναν πιο ήπιο τρόπο απομάκρυνσης του περιττού λίπους και βελτίωσης των αναλογιών του σώματος, με τη χρήση του καινοτόμου μηχανήματος Vaser Lipo HD. Η καινοτομία της συγκεκριμένης τεχνικής έγκειται στην ελάχιστα επεμβατική φύση της, σε συνδυασμό με τα άμεσα ορατά αποτελέσματα που προσφέρει. Οι ιστοί του δέρματος δεν τραυματίζονται, το τοπικό πάχος εξαλείφεται ομοιογενώς, το σώμα σμιλεύεται και αποκτά γράμμωση, ενώ παράλληλα συσφίγγεται το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο κι ανώδυνο, με μηδαμινό χρόνο αποθεραπείας, και χωρίς να αφήνει καμία ουλή ή σημάδι.

Βλεφαροπλαστική

3 2

Μεγάλος αριθμός γυναικών που προβληματίζονται με την περιοχή των ματιών τους καταφεύγουν σε αισθητικές επεμβάσεις, με κυρίαρχη επιλογή τη βλεφαροπλαστική. Η περιοχή των ματιών συνιστά μια περιοχή που συχνά εγείρει προβληματισμούς, καθώς το λεπτό δέρμα που διαθέτει και η προεξάρχουσα ανατομική θέση της καθιστούν γρηγορότερα εμφανή τα σημάδια κούρασης και πρόωρης γήρανσης. Κατά τη διάρκεια της βλεφαροπλαστικής μπορεί να πραγματοποιηθεί παρέμβαση μόνο στα άνω ή κάτω βλέφαρα ή και στα δύο ταυτόχρονα, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά με διάρκεια στο χρόνο. Η άνω βλεφαροπλαστική μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια στο ιατρείο χρησιμοποιώντας τοπική αναισθησία.

Ενέσιμη Λιποδιάλυση

4 3

Σημαντικό έδαφος κερδίζουν πλέον στις προτιμήσεις του γυναικείου πληθυσμού οι μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες, εξαιτίας της ελάχιστα επεμβατικής φύσης τους και της ικανοποιητικής διάρκειας των αποτελεσμάτων. Για την καταπολέμηση του επίμονου τοπικού πάχους μικρής ή μέτριας έκτασης, η ενέσιμη λιποδιάλυση αποτελεί μια εξαιρετικά δημοφιλή επιλογή. Η τοπική εφαρμογή εξατοικευμένων πρωτόκολλων λιποδιάλυσης τα οποία καταπολεμούν μόνιμα τα λιποκύτταρα πραγματοποιείται ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια μέσω λεπτής βελόνας. Εφαρμόζεται επιτυχώς για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους σε κοιλιά, πλαϊνά κοιλιάς, πλάτη, προγούλι, μηρούς, χέρια, αλλά και στην περιοχή κάτω από τους γλουτούς.

Θεραπεία Κατά της Κυτταρίτιδας

5 1

Ένα αισθητικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει σημαντικό τμήμα του γυναικείου πληθυσμού ανεξαρτήτως ηλικίας και σωματικού βάρους είναι η εμφάνιση κυτταρίτιδας, η οποία δημιουργεί το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να προσφέρει η μεσοθεραπεία, με την έγχυση ειδικού υλικού στην περιοχή των μηρών, των γλουτών, των μπράτσων και της κοιλιάς, το οποίο αποκαθιστά την ισορροπία και δομή του λιπώδους ιστού και της επίμονης κυτταρίτιδας. Στη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας η έγχυση του υλικού γίνεται με πολύ λεπτή βελόνα στις πάσχουσες περιοχές, προσφέροντας άμεσα ορατά και με εξαιρετική διάρκεια αποτελέσματα.

Liquid Facelift

6 1

Σημαντικό ποσοστό δημοφιλίας ανάμεσα στις μη επεμβατικές αισθητικές θεραπείες κατέχει το Liquid Facelift, το οποίο αποτελεί έναν εξαιρετικά δραστικό συνδυασμό νευροτοξίνης (Botox) και υαλουρονικού. Τα δύο αυτά πανίσχυρα συστατικά, όταν εγχύονται μέσω λεπτής βελόνας στο δέρμα, μειώνουν την κινητικότητα των μυών του προσώπου που είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία ρυτίδων κι αποκαθιστούν το χαμένο όγκο στις περιοχές όπου εφαρμόζονται. Με αυτό τον τρόπο, η επιδερμίδα ανορθώνεται σε βάθος, ενώ παράλληλα διορθώνονται οι επιφανειακές ατέλειες, όπως οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες. Με τη χρήση της συγκεκριμένης μη επεμβατικής θεραπείας, η επιδερμίδα κερδίζει τη μάχη με το χρόνο σε σύντομο χρονικό διάστημα, ανώδυνα και με ασφάλεια, επιτυγχάνοντας ένα φυσικό, αναζωογονημένο και νεανικό αποτέλεσμα.

Η Δρ. Μαρία Σκολαρίκου, με σεβασμό στις απαιτήσεις και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ασθενούς, μεριμνά για την επίτευξη ενός απόλυτα φυσικού κι αισθητικά άρτιου αποτελέσματος. Η κάθε περίπτωση μελετάται ξεχωριστά με προσοχή, προκειμένου να προταθεί η αισθητική θεραπεία αυτή που να ανταποκρίνεται πλήρως στα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ιατρός χρησιμοποιεί πρωτόκολλα θεραπείας τελευταίας τεχνολογίας.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Ζόρικα τα… πράγματα για τη Χατζίδου

«Δυστυχώς, τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ό,τι...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Βικτώρια προσπαθεί να κρύψει την ταραχή

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ελένη Νταράλα: Στο ψυχιατρείο η αδελφή του Νταλάρα!

Ωρες αγωνίας για την ετεροθαλή αδελφή του Γιώργου Νταλάρα,...