Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Στο νοσοκομείο ο Κωστής Χατζηδάκης – Το ιατρικό ανακοινωθέν

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Κωστής Χατζηδάκης ο οποίος μπήκε...

Μαμά για τέταρτη φορά η Μιράντα Κερ – Η φωτο από το...

Γέννησε η Μιράντα Κερ το τέταρτο παιδί της!Ο γιος...

«Με την Ελένη Μενεγάκη φτάσαμε στα δικαστήρια. Κινήθηκε νομικά και κέρδισε»

Ο γνωστός δημοσιογράφος υπήρξε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη ωστόσο...

Οι «επώνυμοι» της σόουμπιζ ζητούν δικαίωση για τις οικογένειες των θυμάτων της...

Πολλοί «επώνυμοι» της σόουμπιζ έγραψαν δυο λόγια με αφορμή...

Μεταμόσχευση Μαλλιών: Ένας Έλληνας κατακτά την κορυφή παγκοσμίως!

Όταν γίνεται λόγος για μεταμόσχευση μαλλιών, ένα όνομα βρίσκεται στην κορυφή, τόσο για τα ελληνικά όσο και για τα παγκόσμια δεδομένα: Δρ. Γεώργιος Ζώντος. Ο Χειρουργός Μεταμόσχευσης Μαλλιών Δρ. Γεώργιος Ζώντος είναι διεθνώς αναγνωρισμένος στον χώρο σχετικά με την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών κατά της τριχόπτωσης, έχοντας αποκτήσει πλήθος βραβείων κατά τη διάρκεια της πολυετούς πορείας του. Έχει αφιερώσει την επιτυχημένη καριέρα του στην εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνικών αποκατάστασης μαλλιών που βελτιώνουν τη ζωή και την αυτοπεποίθηση ατόμων με τριχόπτωση. Αυτή είναι η αποστολή του και η κινητήρια δύναμη της Zontos Hair & Skin Clinic, της πρότυπης κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών που έχει ιδρύσει ο ίδιος σύμφωνα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Ο σκοπός της κλινικής είναι η παροχή ολοκληρωμένων και καινοτόμων ιατρικών υπηρεσιών στον τομέα της Μεταμόσχευσης Μαλλιών. Αυτό επιτυγχάνεται με το συνδυασμό τριών καταλυτικών παραγόντων: την πολυετή διεθνή εμπειρία, γνώση και ενεργό δράση του Δρ. Ζώντου, την άρτια επιστημονική κατάρτιση του προσωπικού και τον υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό. Ο Δρ. Γεώργιος Ζώντος είναι Διπλωματούχος του Αμερικανικού Συμβουλίου Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ABHRS: American Board of Hair Restoration Surgery – https://abhrs.org) και Fellow της Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών (ISHRS: International Society of Hair Restoration Surgery – https://ishrs.org). Είναι ένας από τους λίγους γιατρούς παγκοσμίως στην Ελλάδα και τη Δανία που έχει λάβει αυτή την τόσο σημαντική διάκριση.

2

Ο Δρ. Γεώργιος Ζώντος είναι γνωστός για την πρωτοπορία σε πολυάριθμες τεχνικές στον τομέα της αποκατάστασης μαλλιών, όπως η ελάχιστα επεμβατική μέθοδος FUE (Follicular Unit Extraction), αλλά και η πρωτοποριακή μέθοδος εξαγωγής τριχοθυλακίων Long Ηair FUE που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της μεθόδου FUE δίχως την ανάγκη ξυρίσματος του τριχωτού της κεφαλής. Παράλληλα, έχει αναπτύξει ο ίδιος την επαναστατική τεχνική εξαγωγής τριχοθυλακικών μονάδων Vertical Extraction, με την οποία επιτυγχάνεται μικρότερος τραυματισμός και ταχύτερη επούλωση, ελαχιστοποιώντας το σχηματισμό ουλών. Η επιτυχία του ίδιου και της κλινικής που έχει ιδρύσει βασίζεται στο ότι φροντίζει να πραγματοποιεί αποκλειστικά ο ίδιος κάθε επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Εκτός από Διπλωματούχος του American Board of Hair Restoration Surgery (ABHRS), ο Δρ. Γεώργιος Ζώντος είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου (Board of Directors) του American Board of Hair Restoration Surgery και συμμετέχει σε επιτροπές του συμβουλίου που έχουν σκοπό την εξασφάλιση της ηθικής άσκησης της ιατρικής στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και την διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών. Ταυτόχρονα, φέτος ο Δρ. Γεώργιος Ζώντος είχε την τιμή να συμμετέχει φέτος και ως εξεταστής και εισηγητής θεμάτων για τις εξετάσεις που διεξάγει το συμβούλιο για την πιστοποίηση γιατρών από όλο τον κόσμο στην μεταμόσχευση μαλλιών. Πρόκειται για μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση, καθώς ο Δρ. Γεώργιος Ζώντος ήταν ο μοναδικός Έλληνας εξεταστής από τους συμμετέχοντες, βοηθώντας καταλυτικά στην προετοιμασία αλλά και τη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η διεθνής αναγνώριση του Δρ. Ζώντου ωστόσο δεν σταματά εδώ. Ο ιατρός είναι ταυτόχρονα Πρόεδρος (Chair) του Advanced Board Review Course, όπου προετοιμάζει τους υποψήφιους για τις εξετάσεις του AMERICAN BOARD OF HAIR RESTORATION SURGERY. Ο τίτλος του Προέδρου αποτελεί μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση, που αναγνωρίζει τις εξελιγμένες γνώσεις του ιατρού πάνω στη μεταμόσχευση μαλλιών. Για την εξαιρετική οργάνωση του σεμιναρίου ο Δρ. Ζώντος έλαβε τιμητικά ειδικό βραβείο για την Επιστημονική και Εκπαιδευτική συνεισφορά του.

3

Παράλληλα, η συμμετοχή του Δρ. Ζώντου στο Παγκόσμιο Συνέδριο της ISHRS που διεξήχθη στον Παναμά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, είχε την τιμή να παρουσιάσει δυο δικές του πρωτοποριακές επιστημονικές εργασίες. Η πρώτη αναφέρεται στην εξελιγμένη δική του τεχνική FUE χωρίς κούρεμα με την χρήση ειδικών εργαλείων. Η δεύτερη επιστημονική του μελέτη απέδειξε την ευεργετική επίδραση του PRP στην ταχύτατη επούλωση του τραύματος στην δότρια ζώνη μετά από την τεχνική μεταμόσχευσης FUE. Οι δύο αυτές μελέτες επιλέχθηκαν μέσα από πολλές άλλες κι έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση. Και οι δυο επιδοκιμάστηκαν από τους συμμετέχοντες στο συνέδριο και απέσπασαν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια.

Η συνεισφορά του Δρ. Γεωργίου Ζώντου στη Διεθνή Εταιρεία Χειρουργικής Αποκατάστασης Μαλλιών δεν περιορίζεται μόνο εδώ. Ο ιατρός έλαβε τιμητική βράβευση για τη συνεισφορά του ως editor στο Hair Transplant Forum International, το επιστημονικό περιοδικό της ISHRS. Αυτό απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη της Εταιρείας, και εξυπηρετεί τον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών παρέχοντας δωρεάν ανταλλαγή ιδεών με άρθρα που σχετίζονται με την τριχόπτωση και τις χειρουργικές και ιατρικές θεραπείες της. Ρόλος του Δρ. Ζώντου είναι να συντονίζει το περιεχόμενο του περιοδικού, να αξιολογεί τα άρθρα που υποβάλλονται προς δημοσίευση και να φροντίζει για την εύρυθμη έκδοσή του.

4

Η διαρκής προσπάθειά του για αριστεία, η διαρκής εξέλιξη των επιστημονικών του γνώσεων, και η πραγματοποίηση από τον ίδιο κάθε επέμβασης μεταμόσχευσης μαλλιών, έχουν οδηγήσει τον Δρ. Γεώργιο Ζώντο στην κορυφή παγκοσμίως. Οι καινοτόμες χειρουργικές τεχνικές που εφαρμόζει καθώς και η αφοσίωση του στην ικανοποίηση και φροντίδα των ασθενών του έχουν δώσει διεθνή αναγνώριση στον τομέα της χειρουργικής αποκατάστασης μαλλιών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χρήστος Προβίσταλης: Ο Καβαλιώτης που έχει μηνιάτικο καταβροχθίζοντας τον αγλέορα

Mε δεκάδες χιλιάδες βίντεο να κατακλύζουν το YouTube και...

Τίτλοι τέλους για πασίγνωστο ζευγάρι στην εγχώρια showbiz

Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να κρύψει τη σχέση του,...

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα on air μετά τη φωτογραφία με τα φιλιά της με τον Τσαγκρίδη

Η Δανάη Μπάρκα μετά την αποκάλυψη πως είναι ζευγάρι...

Πένθος για τον Γιώργο Γιαννιά – Έφυγε η μητέρα του πέντε μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Γιαννιάς. Ο τραγουδιστής πέντε...

Έμεινε μόνο με τις υποσχέσεις ο Μάρκος Σεφερλής

Του την έφερε ο Σκάι; Χωρίς το «Ορκιστείτε, παρακαλώ»...

«Θαυμαστής μου έκανε πρώτη γάμου και επειδή αρνήθηκα, λιποθύμησε»

Η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για τον σύντροφό...

Διαζύγιο για γνωστή πρωταγωνίστρια; Κανείς δεν θα περίμενε αυτόν τον χωρισμό

Η πρωταγωνίστρια και θεατρικός συγγραφέας ακούγεται πως βρίσκονται μια ανάσα πριν το διαζύγιο αλλά ακόμα δε διαψεύσθηκε ή επιβεβαιώθηκε κάτι.