Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Η Akoustica Medica παρουσιάζει το Oticon Intent

Το 1ο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο με τεχνολογία 4D Sensor! 

Το 1ο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο με τεχνολογία 4D Sensor

Με τους 4D αισθητήρες τεχνητής νοημοσύνης το Oticon Intent κατανοεί τις προθέσεις ακρόασης του χρήστη και υποστηρίζει απρόσκοπτα τις ατομικές του ανάγκες, παρέχοντας ακουστική πρόσβαση στο πλήρες περιβάλλον ήχου.

Για άλλη μία φορά, η Oticon έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο στην καινοτομία, ανεβάζοντας την απόδοση και τα οφέλη των χρηστών της μοναδικής τεχνολογίας BrainHearing™ στο επόμενο επίπεδο!

Charger and HA

Η κύρια πρόκληση για τα άτομα με απώλεια ακοής είναι η κατανόηση της ομιλίας σε πολύπλοκα περιβάλλοντα, η οποία συνοδεύεται συνήθως από πολύ θόρυβο και άλλους ήχους που διαταράσσουν την επικοινωνία. Για να αντιμετωπιστεί αυτό, τα ακουστικά βαρηκοΐας θα πρέπει να κατανοούν πώς συμπεριφέρονται τα άτομα σε ένα περιβάλλον ήχου και να προσαρμόζουν την επεξεργασία του σήματος σύμφωνα με τις μεταβαλλόμενες ανάγκες ακρόασης. Τα παραδοσιακά ακουστικά βαρηκοΐας παρέχουν υποστήριξη εφαρμόζοντας μια κατευθυντική προσέγγιση, όπου η Oticon δίνει πάντα στον χρήστη πρόσβαση στο πλήρες περιβάλλον ήχου 360°. Με βάση τη μοναδική φιλοσοφία BrainHearing™, η Oticon αναπτύσσει συνεχώς πρωτοποριακή τεχνολογία που επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων. Με το νέο ακουστικό βαρηκοΐας Oticon Intent™, η Oticon κάνει ένα τεράστιο άλμα σε αυτό το ταξίδι, παρέχοντας εξατομικευμένη υποστήριξη στους χρήστες μέσα στο ίδιο περίπλοκο περιβάλλον.

Ear and HA GIAM

Η τεχνολογία 4D Sensor παρέχει την απόλυτη εξατομίκευση!   

Το Oticon Intent έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη ότι διαφορετικοί χρήστες ακουστικών έχουν  διαφορετικές ανάγκες ακρόασης – ακόμα και αν βρίσκονται στο ίδιο ακουστικό περιβάλλον. Διαθέτει τους πρώτους στον κόσμο αισθητήρες πρόθεσης που μπορούν να συλλάβουν τον μοναδικό επικοινωνιακό στόχο ενός ατόμου και στη συνέχεια να παρέχουν απρόσκοπτα στον εγκέφαλο τη σωστή υποστήριξη ακοής σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Αυτή η εξατομικευμένη υποστήριξη κάνει σημαντική διαφορά για τους χρήστες, ειδικά σε πολύ σύνθετα περιβάλλοντα ακρόασης, όπου τα παραδοσιακά ακουστικά βαρηκοΐας παρέχουν την ίδια υποστήριξη, ανεξάρτητα από τις ατομικές ανάγκες ακρόασης.

IMG 1695

Πώς το πετυχαίνουν αυτό;

Παρακολουθώντας τη δραστηριότητα συνομιλίας, την κίνηση του κεφαλιού, την κίνηση του σώματος και το ακουστικό περιβάλλον, το Oticon Intent είναι το πρώτο ακουστικό βαρηκοΐας στον κόσμο που αναγνωρίζει πότε αλλάζουν οι ανάγκες του χρήστη και προσαρμόζει απρόσκοπτα την επεξεργασία ήχου για να υποστηρίξει αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες, παρέχοντας στον εγκέφαλο προσαρμοσμένη υποστήριξη σε οποιαδήποτε κατάσταση. Αυτή η τεχνολογία αισθητήρα 4D βελτιώνει την κατανόηση της ομιλίας των χρηστών κατά 15%.1

Κορυφαία επεξεργασία ήχου παρέχει 35% περισσότερη πρόσβαση στην ομιλία

Μεγαλύτερη ευκρίνεια και καλύτερη ισορροπία παρέχεται από το Oticon Intent ως αποτέλεσμα της γρήγορης και αποτελεσματικής επεξεργασίας ήχου του MoreSound Intelligence 3.0, με καταστολή έως και 12dB. Χάρη σε αυτήν την καινοτόμο νέα επεξεργασία ήχου, η οποία τελικά παρέχει στους χρήστες πιο καθαρή ομιλία, το Oticon Intent παρέχει 35% περισσότερη πρόσβαση στην ομιλία σε σύγκριση με το προηγούμενο Premium ακουστικό βαρηκοΐας της Oticon.2

brochure

Μιχάλης Καραγιάννης,
Biomedical Engineer, Training Manager στην Akoustica Medica, σχολιάζει:
«Στην Akoustica Medica, πιστεύουμε σε εξατομικευμένες λύσεις ακοής ώστε οι βαρήκοοι να συμμετέχουν σε συνομιλίες και κοινωνικές αλληλεπιδράσεις, παρά τα όποια εμπόδια! Και το Oticon Intent έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ακριβώς αυτό!  Με τεχνολογία αιχμής υποστηρίζει την εγκεφαλική ακοή, προσφέρει συνδεσιμότητα στο μικρότερο μέχρι σήμερα επαναφορτιζόμενο ακουστικό της Oticon επιτρέποντας στους χρήστες των ακουστικών να έχουν ενεργή συμμετοχή στην καθημερινότητά τους! Παράλληλα χαρακτηριστικά όπως το smart speaker και η νέα επαναφορτιζόμενη μπαταρία εκτοξεύουν τα ακουστικά στα κορυφαία μέχρι σήμερα ακουστικά!»

Προγραμματίστε τη Δωρεάν Συμβουλευτική συνέδρια 

Κάντε σήμερα το πρώτο βήμα που μπορεί να σας αλλάξει την ζωή. Καλέστε στο 2103214463 και προγραμματίστε τη δωρεάν συμβουλευτική συνεδρία με τον Ειδικό μας!

Δοκιμάστε σήμερα εντελώς δωρεάν πρώτοι τα μοναδικά ακουστικά Oticon Intent και βιώστε τα οφέλη της ενισχυμένης ακοής άμεσα!

Μπορείτε να προγραμματίσετε και ηλεκτρονικά το ραντεβού σας πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.akousticamedica.gr/kleiste-ena-rantevou

Training team

Συνεχίστε να είστε ο εαυτός σας! Αγαπήστε τα αυτιά σας!

Σήμερα, οι άνθρωποι ενδιαφέρονται για την υγεία τους και την ευεξία τους πολύ περισσότερο από ότι στο παρελθόν και θέλουμε να τους βοηθήσουμε να αγαπήσουν τα αυτιά τους και συνεχίσουν να είναι ο εαυτός τους!  Οι Ειδικοί Ακοοπροθετιστές είναι εξειδικευμένοι και εξαιρετικά αφοσιωμένοι στο να βοηθούν τους ανθρώπους να αγαπήσουν τα αυτιά τους  προτείνοντας λύσεις ακοής που λειτουργούν για αυτούς, ώστε να συνεχίσουν να απολαμβάνουν την κοινωνικότητα τους και να ζουν τη ζωή που επιθυμούν.

Παρέχουμε φροντίδα ακοής που αλλάζει τη ζωή!

Η ακοή είναι μια ζωτικής σημασίας αίσθηση που μας βοηθά να επικοινωνούμε. Όταν χάνεις την ακοή σου, χάνεις την επαφή με τους ανθρώπους και γι’ αυτό η απώλεια ακοής ισοδυναμεί με την απώλεια της ποιότητας ζωής. Επειδή όμως η ακοή μας είναι τόσο μοναδική όσο το δακτυλικό μας αποτύπωμα, η αντιμετώπισή της απαιτεί κάτι περισσότερο από μια λύση που ταιριάζει σε όλους!

Στον Όμιλο Audika και στην Akoustica Medica, λαμβάνετε εξατομικευμένη φροντίδα ακοής από τους Ειδικούς μας, σε αρμονική πάντα συνεργασία με τον ΩΡΛ και μέσα από ένα σύγχρονο δίκτυο Κέντρων Ακοής προσφέρουμε λύσεις που είναι τόσο μοναδικές, όσο εσείς. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την ικανότητά σας να επικοινωνείτε, να συμμετέχετε ενεργά και να αποκαταστήσετε τη σύνδεσή σας με τον κόσμο γύρω σας.

Με άλλα λόγια, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε φροντίδα ακοής που αλλάζει τη ζωή με συνεχή και εφόρου ζωής υποστήριξη!

1: Bianchi/Eskelund et al. (2024). Oticon Intent™ – Clinical evidence. BrainHearing™ benefits of the 4D Sensor technology. Oticon whitepaper.
2: Brændgaard/Zapata-Rodríguez et al. (2024). 4D Sensor technology and Deep Neural Network 2.0 in Oticon Intent™. Technical review and evaluation. Oticon whitepaper.

{{-PCOUNT-}}22{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...