Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 20 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο ίσως είναι η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι…

ΚΡΙΟΣ: Σταματήστε να αναλύετε τις καταστάσεις, είτε είναι θετικές είτε αρνητικές. Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που θα σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που δεν ήταν αντιληπτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η εν μέρει απομάκρυνση από τον εργασιακό χώρο ίσως είναι η καλύτερη κίνηση αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι θα ανακουφιστείτε από εκκρεμότητες, ενώ τα σχέδιά σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αλλαγές που έχετε αποφασίσει να κάνετε θα αρχίσουν να είναι σεβαστές και αποδεκτές από τους γύρω σας. Θα σας παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες για να κάνετε καινούργιες επιλογές και θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε κερδισμένοι.

ΛΕΩΝ: Αρχίστε να αγωνίζεστε για το μέλλον σας, βλέποντας κάθε στιγμή που θα ζείτε σαν μοναδική. Φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα σας ανεβάσουν ακόμα ψηλότερα και να ζητάτε αποτελέσματα που θα είναι πιο διαχρονικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία, και απ’ ό,τι όλα δείχνουν δεν θα σας λείψουν. Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα άτομα θα σας ικανοποιούν και θα σας βρίσκουν σύμφωνους.

ΖΥΓΟΣ: Οι συνεχείς προσπάθειές σας τον τελευταίο καιρό για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι αισθηματικές σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί. Τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιήστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρόν και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί το παρελθόν να υπάρχει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με αυτό. Πρέπει να κάνετε καινούργια ξεκινήματα για να νιώσετε ανακούφιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Να έχετε υπόψη σας ότι, επειδή αρκετές φορές μέσα στον μήνα η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα πρέπει να δείξετε περισσότερη προσοχή σε κάποιες παραμέτρους στον εργασιακό χώρο, πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο, αν μάθετε να αφήνετε τα πάντα να γίνονται στην ώρα τους.

ΙΧΘΥΣ: Χαμηλώστε τους τόνους και ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας. Ισως σας προβληματίσει κάτι και χρειαστεί να κάνετε διορθωτικές κινήσεις. Αλλάξτε συμπεριφορά και γίνετε πιο υπομονετικοί με όσους σας περιβάλλουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...