Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 21-22 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές κινήσεις μπορείτε να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα…

ΚΡΙΟΣ: Αν αναζητάτε ουσιαστική επικοινωνία, αποφύγετε να είστε επικριτικοί ή να παραμένετε σιωπηλοί. Αν αισθάνεστε παραμελημένοι, πρέπει να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Για να έχετε συγκινήσεις στον ερωτικό τομέα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον έρωτα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη σκέφτεστε να αποφύγετε τις ευθύνες σας, γιατί θα το μετανιώσετε. Ζητήστε συμβουλές από άτομα που εκτιμάτε για να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις. Η παρορμητική διάθεση θα σας βάλει σε μπελάδες, γι’ αυτό σκεφτείτε πριν κάνετε οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν είναι δύσκολο να πείτε την αλήθεια, δεν χρειάζεται να καταφεύγετε σε απανωτά ψέματα. Ξεπερνώντας κάποια εμπόδια θα καταφέρετε πολλά. Δεν έχετε τίποτα να μοιράσετε με οικογενειακά πρόσωπα, γι’ αυτό αποφύγετε να καβγαδίσετε μαζί τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με μικρές κινήσεις μπορείτε να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει στην εμφάνισή σας. Αφιερωθείτε στα οικονομικά σας, μια που οι διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Δώστε προτεραιότητα στην ξεκούραση και αφήστε για αργότερα μεγαλεπήβολα επαγγελματικά σχέδια.

ΛΕΩΝ: Παραδεχτείτε τα λάθη σας, όταν οι καταστάσεις το απαιτούν, και μη φέρεστε εγωιστικά. Εκφράστε όσα σάς πιέζουν στο φιλικό περιβάλλον σας και θα σας ακούσουν με προσοχή. Καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποτελέσουν το έναυσμα για νέες συμφωνίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είναι δύσκολο να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις με αγαπημένα πρόσωπα, αν τραβάτε διαρκώς το σχοινί. Προτιμήστε να εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα, φίλους ή τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην κινδυνέψετε, όταν ακούτε όμορφα λόγια να δείχνετε εγκράτεια. Μην επιμένετε πως μπορείτε να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, γιατί οι άλλοι να στραφούν εναντίον σας και μην αφήνετε τις αμφιβολίες που έχετε να διαλύουν την πίστη σας για το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε περισσότερη προσοχή στον σύντροφό σας και μη θεωρείτε τα πάντα δεδομένα στη σχέση σας. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια, αλλά επειδή κάποιες φορές το παρακάνετε, συγκρατηθείτε και μην εμπλακείτε σε προστριβές με τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φερθείτε στον εαυτό σας με φροντίδα και τρυφερότητα για να είστε υγιείς. Πρέπει πάση θυσία να απαλλαγείτε το συντομότερο δυνατόν από τους φόβους σας και να υπερνικήσετε όποια εμπόδια έχετε, ακόμα κι αν προέρχονται από το οικείο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε τους σας φόβους που σας σας κάνουν να λειτουργείτε ανασταλτικά και περάστε στη δράση. Ανακατατάξεις, μπερδέματα και προβληματισμοί θα είναι στο φόρτε τους και θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αν δεν προσπαθήσετε να απαλλαγείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας νέες εμπειρίες, οι οποίες θα σας φέρουν πιο κοντά. Με πολλές ιδέες, αφού έχετε έμπνευση, και λίγα χρήματα θα μπορέσετε να ομορφύνετε τον χώρο σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαιτείται περισσότερος χρόνος για να βάλετε νέα θεμέλια σε σημαντικές επιδιώξεις σας. Η συναισθηματική ανασφάλεια είναι αυτή που γεννά αμφιβολίες και φόβους. Εμπιστευτείτε την κρίση σας, αλλά να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί θα υπάρχει παρασκήνιο.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...